Krolf vinder indpas i Danmark

Sponsoreret indhold

”Halvt kroket, halvt golf, helt sjovt”, sådan lyder sloganet om den nye sportsgren. Med over 150 idrætsforeninger i hele landet bliver krolf mere og mere populært i Danmark. Faktisk så populær at sportsgrenen i 2015 blev anderkendt i Danmarks Idrætsforbund. Læs med her og bliv klogere på denne sportsgren, og hvorfor den er blevet så populær.

Hvad er krolf?

Krolf er en blanding mellem kroket og golf. Udstyret ligner det fra kroket, og spillereglerne minder om golfspilleregler. Dette betyder, at der bruges køller fra kroket, og der spilles på huller, som vi kender fra golf. Krolf kan spilles på et fritliggende græsareal med en størrelse på ca. ½ fodboldbane. Selve banen består af 12 huller, hvor det gælder om at gennemføre banen med færrest mulige slag. Banen behøver nødvendigvis ikke at være fastlagt. Spillet kan udfolde sig på en permanent bane med fastetablerede huller, men det kan også spilles på en bane, som laves fra gang til gang. Alle spillere er på banen samtidig, hvor der højest kan være 4 spiller ved hvert hul, og der skiftes til at slå.

Hvorfor er det blevet så populært?

Med krolfspillets simple og genkendelige spilleregler vinder sporten i stigende grad indpas i Danmark. Krolf er ren og skær en idræt for alle. Det er en sportsgren, som er let at gå til og som giver et hyggeligt samvær på tværs af generationer. Samtidig er det en sport, hvor præcision er vigtigere end kondition, hvilket mange finder en stor fordel i. Krolf er både en hyggelig beskæftigelse for hele familien, men samtidig også en oplagt fritidsaktivitet for den konkurrenceorienteret, hvor der er mulighed for at deltage i turneringer.

Krolf-udstyr

Det kræver det helt rette krolf-udstyr, for at spillet bliver rigtig sjovt. En af de virksomheder som især er opmærksom på sportsgrenens stigende popularitet er krolfexperten.dk. Både på hjemmesiden https://www.krolfexperten.dk/da/ og i krolf butikken sikres der det helt rette krolf-udstyr til hele Danmark. Med en komplet startpakke er spillet lige til at gå til. Man kan aldrig gå ned på udstyr.

Med spillereglerne fastlagt og det rigtige udstyr er der ingen undskyldning for ikke at hoppe med på denne populære krolf-bølge. God fornøjelse! 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip