Se masser af amerikansk fodbold med et NFL live stream

Amerikansk fodbold bliver mere og mere populær i Danmark. Tusindvis af danskere følger uge efter uge med i verdens bedste liga – den amerikanske NFL.

Vi guider dig i denne artikel til hvordan du kan se med via et NFL live stream. Det er nemlig særdeles nemt og hurtigt, at få adgang til alskens amerikansk fodbold fra den anden side af Atlanten. 

Sådan kan du se NFL i Danmark

Der er flere måder, hvorpå du kan se NFL i Danmark. Du kan enten købe et dyrt streaming abonnement eller du kan følge med i kukkassen. Du kan også vælge løsningen, som vi går i dybden med i denne artikel. Du kan nemlig live streame NFL hos et par spiludbydere på det danske marked – og det er både hurtigt, nemt og 100% lovligt. Hvis du blot gider at bruge fem minutter, så har du adgang til en masse action med den ovale bold i resten af sæsonen.

Det første du skal gøre er, at oprette en spilkonto hos en spiludbyder, som live streamer NFL. Det er der i skrivende stund kun to spiludbydere i Danmark der gør. Hvem det er, kan du læse mere om inde på spilportalen 7.dk, som guider dig til de bedste spiludbydere – og altså også det bedste NFL live stream. 

Når du har oprettet en spilkonto hos én af de to spiludbydere, skal du foretage en indbetaling. Det er et krav fra spiludbyderne, at der skal stå penge på din spilkonto så længe du live streamer NFL – eller alternativt at du har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Sidstnævnte krav kræver jo penge på spilkontoen, så det er bare at komme op med muldvarpeskindet og få indbetalt til din spilkonto. 

Du kan nøjes med at foretage en minimumsindbetaling, som er 40 kr. og 50 kr. hos de to respektive spiludbydere. Ja ja, spiludbyderne henvender sig også til fedthasene, så du skal ikke frygte at det er en større operation at få adgang til live streaming. Hvis du kan lide at sætte et væddemål, kan du også vælge at indsætte lidt flere penge. Så er der også mulighed for at få fat i en velkomstbonus eller et andet lækkert tilbud. Det er jo i sagens natur hele idéen fra spiludbydernes side, at du også skal sætte et spil eller to.   

Det er i øvrigt supernemt at overføre penge til din spilkonto. Flere spiludbydere tilbyder efterhånden både FaceID, MobilePay, Apple Pay og Google Pay, så de gør det særdeles nemt for kunderne. 

For at være kunde hos en spiludbyder med dansk licens, skal du være min. 18 år. Hvis du ikke er det, kan du desværre ikke drage nytte af dette tilbud. Alternativt må du håbe, at du kan se med når farmand live streamer NFL.

Når du har oprettet en spilkonto og foretaget en indbetaling, er du klar til NFL live streaming! Det er ikke sværere end det – og du kan nu gå i gang med at live streame al den NFL du orker. Sagen er nemlig den, at spiludbyderne live streamer alle kampe fra NFL inklusiv play-offs og naturligvis den legendariske Super Bowl. Er du helt pjattet med NFL, kan du også glæde dog over at du kan se den årlige Pro Bowl-kamp. Den spilles typisk i slutningen af januar, men tag endelig ikke noget for givet i denne tid.   

Hvor finder jeg mit NFL live stream?

Når du er logget ind på din spilkonto, så skal du gå til live betting-sektionen. Den er ganske nem at lokalisere - uafhængig om du foretrækker en desktop eller en mobil enhed. NFL live streamingen går i gang så snart kampen begynder – eller når der er ”coin toss”. Når du har lokaliseret den kamp du vil se, klikker du bare på det lille streaming-ikon, og så kan du tilgå NFL live streamingen. Der er sådan set ikke mere du skal kende til. Der er ingen krav om spilaktivitet, så længe du enten har penge på din spilkonto, eller har sat et væddemål indenfor de seneste 24 timer.   

Gode råd til NFL live streaming

Du vil lynhurtigt finde ud af, at det er ret fedt at kunne vælge og vrage mellem alle NFL-kampene. Du skal ikke sidde og håbe på at netop dit favorithold fra NFL bliver vist i kukkassen – her får du samtlige kampe serveret fra første parket. Et NFL live stream fra spiludbyderne er et superfedt add-on, så du altid kan live streame favoritholdet. Hvis du er til henholdsvis Monday Night Football og Thursday Night Football kan du nøjes med at se kampene i kukkassen, men på en regulær søndag aften bliver det straks sværere. Det er her et NFL live stream fra spiludbyderne er særdeles populært. 

Du bestemmer som tidligere nævnt selv om du vil tilgå herlighederne via desktop eller en mobil enhed (smartphone eller tablet). Hvis du foretrækker at live streame NFL via mobilen, anbefaler vi, at du henter og installerer spiludbyderens mobile apps. De giver dig en langt bedre og hurtigere brugeroplevelse end den du kan få i en browser. I app’en er det nemmere at navigere rundt, og du har også nogle ekstra muligheder for at tilpasse din brugeroplevelse, så den passer dig helt perfekt. Det er ligegyldigt om du er på en iOS elle Android-enhed. Begge de to populære styresystemer understøttes af spiludbyderne. Ja, du kan også vælge blot at streame i din browser, men det er som nævnt ikke den fulde oplevelse. 

Når du live streamer NFL på mobilen, er det rart at kunne blæse signalet op i fuld skærm. Ellers kan det jo være lidt svært at følge med en sen nattetime, som du måske har valgt at bruge på at streame Cincinnati Bengals-Denver Broncos. De sene spilletidspunkter kan jo i forvejen være ret svære at manøvrere rundt i, og det samme gælder i forhold til både søvnmønster og energiniveau. 

Når du live streamer NFL via spiludbyderne, kan du med god samvittighed og et 100% lovligt stream følge med i det som amerikanerne selv kalder verdens største sportsgren. Selve streamet fungerer ganske fremragende. Kvaliteten er i top – det er jo et officielt signal som du hookes op på. Der er amerikanske kommentatorer på de fleste kampe, så oplevelsen er som den plejer. Du vil ikke opleve en markant forsinkelse. Faktisk kan du i flere tilfælde opleve at streamet er hurtigere end et traditionelt tv-signal. 

Når der er reklamepauser – og det er der unægtelig en del gange i NFL – så er der et stort ”Commercial break”-pauseskilt på signalet. Det er desværre en kende kedeligt, men sådan er det nu engang. Det handler alt sammen om rettigheder, så du må oftest undvære ekspertanalyser, stemningsrapporter, cheerleaders og andre tiltag som typisk udfylder pauserne. Med andre ord er de kedelige reklamepauser det eneste negative vi kan komme på omkring NFL streamingen hos spiludbyderne.

 

”Huddle up” og se masser af NFL live streaming hos spiludbyderne. Det er nemt, hurtigt og superfedt!

 

Dagens Gossip