Verdenskendt fodboldspiller gjorde niece gravid: Nu viser de maven frem

14/01/2022 16:54

Nicolai Busekist

Sport
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Fodboldstjernen har delt billeder på sociale medier, hvor han viser sin højgravide kone, som var hans niece, da de mødtes første gang.

Mest læste i dag

Fodboldstjernen Hulk har delt billeder af sin højgravide kone og tidligere niece. Billederne stammer fra en nylig ferie i Brasilien.

Den 35-årige fodboldspiller, der har spillet 49 kampe for det brasilianske landshold, har gjort sig fortjent til en ferie, efter et yderst succesfuldt 2021.

Ifølge News.com.au vandt Hulk Serie A-titlen, Copa do Brasil og Campeonato Mineiro med Atletico Mineiro. Og han valgte at dele, hvad han fik sin ferie til at gå med, med sine mere end 3,6 millioner følgere på Instagram.

Foto: Instagram

Billederne fra deres ferie i Brasilien, har han delt med den følgende tekst: 'Fantastisk tur her i Trancoso'.

På billederne kan man se en veltrænet Hulk, der er iført et par sorte badebukser, solbriller og en bøllehat på en stor båd.

Ved siden af ham står hans gravide kone, Camila Angelo, der var niece til hans ekskone Iran Angelo de Souza. Hun havde valgt at iføre sig en grøn bikini.

Det lykkelige par fik selskab af vennerne Bella Falconi og Ricardo Maguila, som også flittigt delte billeder fra deres ferie.

De to par fløj til det luksuriøse brasilianske feriested Trancoso med et privatfly, hvor de fik sig af en afslappende ferie.

Hulk trak overskrifter i hele verden, da han forlod sin kone gennem 12 år i juli 2019. Kort tid efter afslørede han, at han havde fundet sammen med Camila, som var hans ekskones niece.

Foto: Instagram

Fodboldstjerne og Camila er nu gift og venter deres første barn sammen. Det bliver dog ikke Hulks første barn, da han allerede er far til tre.

Hulks ekskone, Iran, har tidligere udtalt sig om den 'store smerte', som hendes eksmands forhold til hendes niece har forårsaget hende. Hun har bl.a. sagt: "Jeg vågner op og går i seng uden at forstå, hvorfor alt dette skete for mig."

"Smerten er meget stor. Nogle gange tror jeg, at det vil rive mit hjerte ud. Hun var som en datter for mig."

Men Hulk var ikke bleg for at svare sin ekskone igen. Blandt andet beskyldte han hende for at 'behandle ham som et monster'. Derudover adresserede han også hendes beskyldninger om utroskab.

"Jeg havde aldrig et forhold til Camila, da jeg var gift. Jeg er en mand. Jeg var ikke lykkelig i mit ægteskab," lød det fra Hulk.

"Jeg havde utallige grunde. Jeg brugte hele mit ægteskab på at forråde Iran. Hun levede et singleliv. Hun ville bare have status som Hulks kone."

"Jeg synes ikke, jeg er en grim person, og jeg er ung. Camila er ung og ekstremt smukt. Vi endte med at blive involveret med hinanden. Vi var single."

Foto: Instagram

Hulk fortalte efter sigende nyheden om sit forhold til Camila til sin familie i december 2019. En talsmand for den brasilianske fodboldspiller sagde dengang, at Hulk ringede til Camilas forældre og bror og fortalte de sandheden.

"Det var Hulk selv, der offentliggjorde oplysningerne, fordi han ikke havde noget at skjule. Hans holdning er gennemsigtighed, og han ønsker at undgå løgne og ondsindede kommentarer."

Hulk og Camila blev gift i september 2020, mens den 35-årige stjerne stadig spillede for kinesiske Shanghai SIPG.