10 forskelle på et modent forhold og et umodent forhold

Skrevet af Laura Nygaard

12/04/2015
Her er tegnene på, at jeres forhold vil holde.

Mest læste i dag

Uanset hvor gammel du er, kan du både være i et modent forhold eller et umodent forhold. Det ene er ægte og kan holde for evigt, hvis det plejes, mens det andet er uholdbart og i værste fald sårende og ødelæggende.

Men hvordan ved du, om du er i et modent forhold, eller om du er i et af dem, som folk snakker om og forventer vil gå i stykke når som helst?

Inspireret af et blogindlæg på Elite Daily giver vi dig en liste over 10 forskelle på modne og umodne forhold.

Læs også: Har du fundet den rette? 10 tegn på jeres forhold er nået den komfortable zone

1. Selvom lidenskabelige skænderier med lidenskabelig forsoningssex ser fantastisk ud på film, så er drama for børn, der ikke ved, hvordan man er i et forhold. Er der for mange nervøse opkald og sms’er, er jeres forhold for umodent.

2. Umodne forhold prøver at være én fuldendt person. Modne forhold har det helt fint med at være to individer. De opmuntrer hinanden til at udleve deres drømme og være den bedste version af sig selv, mens de umodne holder hinanden tilbage for at være et ‘perfekt par’ udadtil.

3. I umodne forhold dømmes du for din fortid. Modne par hjælper hinanden med at håndtere den. De ser igennem fejl og mangler i fortiden for at skabe den bedste fremtid.

Læs også: 17 ting folk i nye forhold holder hemmeligt for dig

4. Alle par skændes. Men modne par gør det ansigt til ansigt og får det overstået, mens umodne par gør det over sms og Facebook, hvor budskab og løsninger drukner i misforståelser.

5. I umodne forhold føler parterne sig truet af både ekskærester og den smukke fremmede i baren, som måske kiggede på din kæreste. Modne par stoler på hinanden og synes bare, det er rart at møde nye mennesker.

6. Umodne forhold stiller spørgsmål, og modne forhold svarer dem, Elsker han mig? Er han mig utro? Er vi også sammen om to måneder? Et modent forhold handler ikke om de små spørgsmål, men det er trygheden ved at vide, at det helt store spørgsmål er besvaret.

Læs også: Se listen: Disse ting skræmmer din nye kæreste væk

7. I umodne forhold har du en konstant fornemmelse, at der mangler noget. Modne forhold giver dig, hvad du har brug for.

8. Modne par er mere motiverede. De føler en anden slags kærlighed, som kommer, når man underbevidst er klar til en fremtid sammen og har det fint med at efterlade hinanden for at komme tilbage mere successfulde og målbevidste. Umodne par er mere forfaldne til at blive hjemme under dynerne med film, sex, kærlighed og kun hinanden.

9. Når modne par er forelskede, sker tingene i sit eget tempo. De føler og følger deres hjerte. Umodne forhold planlægger alt og laver regler. De ved, hvornår de skal flytte sammen, giftes, have børn og føler, at tiden kan ødelægge deres forhold.

10. Kærlighed er uproblematisk. Det er nemt, naturligt og det tryggeste i dit liv. Du skal ikke kæmpe for dit forhold dag ind og dag ud.