10 ting, som IKKE gør dig lykkelig

Har du lidt svært ved at finde fodfæste på livets bumpede vej, når det kommer til kærlighed, selvopfattelse, løgne, brokkeri eller forventninger? Og vil du gerne leve det lykkelige liv? 

Så har den amerikanske livsstilblogger Tiffany White nedfældet sin egen opskrift på hvilke veje i livet, du ikke skal følge. Med udgangspunkt i sine egne erfaringer, anbefaler 24-årige Tiffany White på bloggen thoughtcatalog.com, at man stopper med 10 afgørende ting, hvis man vil være lykkelig:

LÆS OGSÅ: Ikke af de grunde du tror: Derfor bliver du afvist af dine venner, når de bliver forældre

1. Lad være med at slå dig ned med det samme. Du skal ikke tage den første den bedste, når det kommer til dating og kærlighed, fastslår Taffany, som plejede at date dem, der spurgte hende - uden at tænke videre over det. Sørg for at date forskellige, mærk efter, hvad du kan lide og start et seriøst forhold med én, som du virkelig føler for. Og lad vær med at spilde tid på folk, der har for store brister i deres personlighed eller livsvalg. Det samme gælder i forhold til venner eller job, påpeger Tiffany.

2. Lad være med at bekymre dig om, hvad andre mener. Tiffany har selv spildt hundredevis af timer på at tænke over, hvad andre mener om hende. Når hun blev spurgt, hvilke superkræfter hun helst ville have, plejede hun altid at svare: Jeg vil kunne læse andres tanker. Alene for at hun kunne vide, hvad andre tænkte om hende. Nu er hendes konklusion, at det ikke kan betale sig at tænke på den slags små ting. Tænk i stedet på, hvordan du ser dig selv.

LÆS OGSÅ:  Op med humøret: Disse ting vil minde dig om livets gratis glæder

3. Lad være med at have en negativ selvopfattelse. Du er den, du er. Accepter det eller kom over det. 

4. Lad være med at dømme andre. Du skal stoppe med at dømme folk på deres tøj, hår og måden de tale på. Det er svært, og vi gør det alle. Men du skal ikke beskæftige dig med, hvordan andre lever deres liv.

5. Lad være med at lyve. Selv de små hvide løgne skal du holde dig fra - det er spild af tid. De fleste løgne fører til større løgne.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

6. Lad være med at have urealistiske forventninger. Forvent ikke at din kæreste synger kærlighedssange for dig foran hele verden, eller at dine forældre overrasker dig med en tur til Australien på din 18-års fødselsdag, eller at din chef forfremmer dig ved førstkommende mulighed. Giv dig selv et lille realitets-tjek og få dit hoved ud af skyerne.

7. Lad være med at leve i fortiden. Vi har alle en fortid, og vi skal lære af den men ikke leve i den.         

8. Lad være med at gøre for meget. Stop med at stresse dig selv ved at putte for meget på "tallerkenen". Stressede folk er ikke glade folk, og ingen vil være sammen med en gnaven, stresset person.

LÆS OGSÅ: Disse personer har taget værre beslutninger end dig

9. Lad være med at brokke konstant. Der er så mange ting, man kan være glad over, så hvorfor spilde sin tid på at brokke sig - ingen vil alligevel høre på det.

10. Lad være med at vælge ting over oplevelser. Tiffany prioriterer at rejse ofte på bekostning af garderoben, bilen og computeren, som alle kunne trænge til en opgradering. Hendes filosofi er, at ting ikke bringer lykke på samme måde som oplevelse. Derfor lyder hendes råd: Hold op med at vælge materiale ting over oplevelser, fordi det er oplevelserne, du husker hele livet.