15 tegn på at du har det helt fint med at være single

Har du været single i lang tid, kan du nemt få fornemmelsen af, at du slet ikke gider alt det bøvl, som et fast forhold involverer.

Lux Ganzon, der blogger for Thought Catalog, har lavet en liste med 15 tegn på, at du har været partnerfri så længe, at du ikke længere har nogen trang til at skifte forholdsstatus.

Se den her:

1. Du har slet ikke noget imod bare at blive hjemme i weekenden. Du er helt holdt op med at ringe til tilfældige mennesker fra din kontaktliste, for at høre, om de har lyst til at hænge ud om søndagen. Du vil egentlig allerhelst lige læse resten af en spændende roman eller se genudsendelser af din yndlingsserie.

LÆS OGSÅ: 8 ting kun personer med depression forstår

2. Du er helt oprigtig glad på dine venners vegne, når de skriver om deres milepæle på Facebook; Forlovelser, bryllupper og familieforøgelser.

3. Du føler dig ikke længere akavet, når du er i byen med par.

4. Når du bliver spurgt ind til din forholdsstatus, svarer du helt ærligt og uden at blinke - for du kan slet ikke se noget pinligt ved at være alene i en verden fyldt med par.

LÆS OGSÅ: 21 kvinder afslører: Det mest sindssyge, jeg gjorde, da jeg var forelsket

5. Du kan sagtens spise ude, gå i biffen og rejse alene.

6. Når folk går ud fra, at der må være nogt galt med dig, fordi du stadig er single, er din konklusion, at der må være noget i vejen med dem.

7. Din kalender er konstant propfuld: Ferie, morgenmad/frokost/middag med gamle venner, filmaftaler med dine søskende eller vennerne, seminarer og andre vigtige aktiviteter uden for skole/arbejde.

LÆS OGSÅ: Fire grunde til, du ikke skal veje dig

8. Du har helt glemt, hvordan det er at date eller være i et forhold. Hvor ofte er det nu lige, at man skal skrive til dem? Hvilke beslutninger bør man inddrage dem i? Skal de vide, hvor du tager hen for at spise frokost, og hvad du vælger på menuen?

9. Du ignorerer de søde, men intetsigende beskeder, du får i indbakken eller på telefonen, fordi du ikke synes, du har tid til nogen, der ikke er seriøse eller ikke er potentielle partner.

10. Du er helt alvorligt tilfreds med det sted, du er i livet lige nu.

LÆS OGSÅ: 18 udfordringer ved at have en udadvendt personlighed, men rent faktisk være genert og indadvendt

11. Selvom du har planer om at slå dig ned og stifte familie, men du har bestemt ikke travlt med det.

12. Du hader virkelig tanken om at skulle bede om en andens tilladelse til at købe noget eller tage et sted hen.

13. Du nyder dit eget selskab så meget, at du ikke føler, du går glip af noget.

LÆS OGSÅ: Til dig, der ikke kan glemme ekskæresten

14. Du har meget ondt af de mennesker, der ikke tør være alene. Og du håber, at de en dag vil se lyset og omfavne ensomheden.

15. Du er slet ikke bitter over dine forliste forhold længere. Du er nærmere taknemmelig for, at de er endt.