20 irriterende ilandsproblemer, vi døjer med hver eneste dag

Okay, jeg er nødt til at indrømme det. Nogle gange synes jeg virkelig, jeg har det hårdt. Og så har jeg det med at brokke mig lidt for højlydt, enten over for mine venner, eller ude på de sociale medier.

Og meget ofte bliver mine, i egne øjne kæmpestore, hverdagsproblemer mødt med først tavshed, så et overbærende smil, og til sidst den uundgåelige kommentar “Ilandsproblem!”

Nu har jeg taget det til mig. Og jeg har - selvfølgelig - opdaget, at mine små irritationsmomenter, som for eksempel når jeg for anden gang på en travl morgen får trukket et par strømpebukser på med et kæmpe hul i skrævet, virkelig er i småtingsafdelingen på problem-skalaen.

LÆS OGSÅ: 30 hemmeligheder om livet, jeg lærte da jeg var i tyverne

Det fandt jeg ud af ved gennem en hel uge at skrive ned, hver gang jeg blev irriteret over et decideret luksusproblem.

Her er resultatet:

1. Mit sugerør er ikke tykt nok til min smoothie

2. Min smartphone løber snart tør for strøm. Men hvis jeg sætter den til opladeren, kan jeg ikke nå den fra sengen.

3. Vi har fået så mange lækre ting til frokost. Nu ved jeg slet ikke, hvor jeg skal starte, og jeg har nok ikke plads i maven til at smage det hele.

LÆS OGSÅ: 10 ekstremt irriterende mandetyper

4. I aften kommer to af mine guilty-pleasure-udsendelser i tv på samme tid: “Dicte” på TV2 og “Dybvaaad” på Zulu. Nu kan jeg slet ikke vælge, og jeg gider ikke vente på genudsendelsen.

5. Jeg overvejer at tage ferie til de varme lande i januar. Men til den tid er mit sommertøj jo stadig pakket laaaangt ned i kælderen, så nu er jeg ikke så sikker på, at det er en god idé.

6. Jeg har endelig fået en lejlighed med min egen vaskemaskine. Men jeg har ingen tørretumbler, så nu er jeg nødt til at gå og se på det grimme tørrestativ i lejligheden i flere dage.

7. Jeg har fri i dag, og har lavet en hyggelig kaffe-aftale med en veninde. Men så kan jeg ikke sove længe, som jeg plejer at gøre på mine fridage.

8. I dag cyklede jeg på arbejde, og var meget stolt. Men så var der kage på jobbet, så nu er den motion ligesom annuleret.

LÆS OGSÅ: 9 ekstremt irriterende kvindetyper

9. Jeg har lige købt ind til en hel uge. Men der er ikke plads i mine køkkenskabe til al den gode mad.

10. Jeg har drukket så meget kaffe i dag, at mit hoved snurrer, og mine hænder ryster. Nu har jeg svært ved at fokusere på det, jeg skriver på computeren.

11. Jeg gider ikke tænde computeren lige nu, så nu har jeg fået vildt ondt i tommelfingrene af at skrive med vennerne over Messenger-appen.

12. Jeg har arbejdet hjemmefra i dag, men nu har jeg fået ondt i ryggen af at sidde i sofaen og skrive. Så nu bliver jeg nødt til at sætte mig helt hen til skrivebordet.

13. Jeg har ikke mere tilbage af min yndlingsost, så nu bliver jeg nødt til at tage et valg: Skal jeg gå i Føtex, eller skal jeg nøjes med den hamburgerryg, jeg ikke har åbnet endnu, på min næste mad?

14. Jeg er lige gået ud af døren, og nu skal jeg tisse.

LÆS OGSÅ: 22 ting en fyr aldrig må sige til sin kæreste

15. Jeg havde egentlig bestemt mig for, hvilket tøj, jeg ville have på i byen på fredag. Men nu har jeg lige købt en ny, dyr bluse, og den vil jeg også gerne have på?

16. Jeg har endelig fået en opvasker, og det er total luksus, for jeg hader at vaske op i hånden. Men nu skændes jeg med mig selv om, hvem der skal tømme den.

17. Min mor har foræret mig en rigtig pæn lysekrone til min lejlighed. Men den er tung, og jeg er nødt til selv at transportere den hjem i toget - OG sætte den til.

18. Jeg har købt et par rigtig flotte vinterstøvler. Men nu synes jeg ikke, jeg har noget tøj, der passer til dem, så nu bliver jeg nødt til at gå ud og shoppe igen.

LÆS OGSÅ: 30 hemmeligheder om livet, jeg lærte da jeg var i tyverne

19. Jeg har to smartphones - én til arbejde, og en privat. Men jeg kan kun finde den ene oplader, så  nu er der altid én af dem, som er ved at løbe tør for batteri.

20. Jeg har en udmærket føntørrer, men det tager alt for meget af min kaffe-drikningstid at bruge den om morgenen. Så jeg lader håret lufttørre, men så fryser jeg, når det er koldt uden for.

 

Dagens Gossip