25-årige Alex blev bidt af insekt: 'Jeg kunne mærke den bevæge sig under min hud’

Under en undendørs gymnastiktime kunne 25-årige Alex Butterfield mærke et lille stik i låret. Men blot en time efter svulmede hendes lår op til dobbelt størrelse.

Det skulle egentlig bare være en hyggelig dag under åben himmel, da 25-årige Alex Butterfield fra den engelske by Yelverton var til stævne med sit gymnastikhold. 

Den unge kvinde bemærkede et lille stik på baglåret, og troede blot, at hun havde strejfet en brændenælde. Men blot en time efter hævede hendes lår op til en vanvittig størrelse, skriver The Sun. 

- Det var ligesom stikkende smerter fra bidet og ned til mit skinneben. Huden blev følelsesløs og det brændte og kløede helt vildt meget, siger Alex Butterfield til avisen.  

Den unge kvinde måtte forlade stævnet og gå hjem og hvile sig, men næste morgen var såret på benet blot blevet endnu værre. 

Læs også

Kvinder advarer mod populær bh: 'Jeg har aldrig i mit liv haft så ondt’

- Næste morgen var såret blevet betændt, svulmet op og var blevet helt rødt. Det var nok på størrelse med min egen hånd. Det føltes som om, at der var noget, der kravlede under huden, det var forfærdeligt, siger hun til The Sun. 

Blot en time efter det lille stik kunne den 25-årige kvinde se sit baglår svulme op. Foto: Mercury Press/Polfoto

Næste morgen var såret blevet irritabelt og ildrødt, hvilket fik den unge pige til at gå til lægen. Foto: Mercury Press/Polfoto

Nu advarer hun andre om, at ignorere insektbid og skynde sig  til lægen, hvis man får en så voldsom reaktion på et insektbid. 

- Jeg troede, at jeg spildte lægens tid, men det viste sig, at jeg kunne have fået et voldsomt sår og ar på mit ben, hvis jeg ikke havde gjort noget, siger hun til The Sun.

Læs også

6 tegn din krop giver dig før et hjerteanfald

Det viste sig, at det var en almindelig hesteflue, der havde bidt den unge pige på baglåret og smittet hende med bakterier, som hendes krop reagerede mod. 

25-årige Alex Butterfield advarer nu andre om at ignorere insektbidene, hvis de svulmer op. Foto: Mercury Press/Polfoto

Det var blot en helt almindelig hesteflue, der havde spredt bakterier fra et dyr til den unge pige, hvilket fik hendes krop til at reagere. Foto: Mercury Press/Polfoto

Hestefluer er normalt ganske uskadelige, men lægen mente, at fluen kunne have bidt et andet dyr og overført bakterier til Alex Butterfield. 

Bliver man normalt bidt af en hesteflue, kan en bakteriedræbende creme påføres såret, hvorefter det gerne skulle hele forholdsvis hurtigt. 

Gør det ikke det, bør man søge læge. 

Det ligner en nyfødt baby på operationsbordet - men kig nærmere, og du vil opdage den ulækre sandhed

 

Dagens Gossip