5 bizarre ting, der kan ske - når han sutter på dine bryster

Hmm, måske man lige skulle give dem en pause.

Heteroseksuelle mænd har det med at være meget imponerede over bryster.

I virkeligheden er det som om, at de er meget taknemmelige. De er pjattede med bryster i de fleste former og størrelser.

Det er dog ikke altid, at det kun er til gavn, når mænd bruger for lang tid sammen med barmen. 

Mediet Yourtango har listet nogle ting, som kan være en sideeffekt af, at manden har brugt for meget tid på at sutte på brysterne.

Og det er lidt mere mærkeligt, end man regner med.

1. For hurtig orgasme

Når en orgasme kommer uventet, så kan det godt være mærkeligt. Når man ikke ved den kommer, er det ikke sikkert, at det er lige så rart, som når man roligt bygger op til den.

2. Laktation

Sexvejleder Carol Queen siger, at hvis manden suger for hårdt, kan brystet afgive lidt væske. Hvis man ammer er der selvfølgelig en klar risiko for, at han kan få mælk i munden. 

Læs også

6 fejl i ægteskabet, der fører til skilsmisse

3. Børne-stadiet

Hun peger desuden på, at en mand, som er alt for optaget af at sutte på bryster, kan være holdt fast på et mere barnligt plan. Det kan altså også tage overhånd.

4. Hvis han ikke er god

Så bliver det hele bare en stor ‘turn off.’ Lige så dejligt, som det kan være, hvis man gør det ‘rigtigt’ lige så dårligt kan det være, hvis der er en, som gør det for intenst eller med de forkerte twist’s.

5. Suttelyde

Nogle lyder er gode, andre er ikke. Suttelyde er ikke for alle mennesker, og det kan også risikere at have den stik modsatte effekt, end det burde have. Så pas på med at sut for hårdt, for det kan resultere i lyde, som ikke tænder alle.