6 gode råd mod appelsinhud

PA

382 uger siden

|

17/03/2017

Dagens topnyheder

Appelsinhud er et problem som rigtig mange kvinder oplever. Faktisk helt op mod 93% af danske kvinder døjer med de små buler på huden, der mest af alt ligner skallen på en appelsin – deraf navnet appelsinhud.

 

Årsagen til den bulede hud, er at de fedtlagre som ligger lige under hudens overflade, bliver ramt af dårlig blodcirkulation eller begynder at samle affaldsstoffer til sig. Da vil fedtet komme til at fremstå ujævnt og bindevævet vil blive skubbet rundt, hvilket får huden til at rynke og bule.

 

Hudlidelsen er genetisk, så hvis din mor har det, skal du nok også regne med at komme til at se det en dag. Men frygt ikke, der er faktisk metoder til at bekæmpe det:

1.      Sund kost

Hvis du sørger for at spise en sund kost, som har et lavt saltindhold samt indeholder mange fibre og proteiner, vil dette kunne hjælpe med at undgå at fedtlagrene svulmer op. Sørg desuden også for at drikke massere af vand, da dehydreret hud vil gøre appelsinhuden tydeligere. Du kan desuden med fordel, anvende et kosttilskud mod appelsinhud.

2.      Dyrk jævnligt motion

Eftersom appelsinhud hovedsageligt er forårsaget af for meget fedt, vil jævnlig motion som gåture, løbeture, svømning, yoga osv. kunne hjælpe med at bekæmpe lidelsen.

3.      Masser det irriterede område

Ved jævnligt at massere området som er ramt af appelsinhud, vil du kunne forbedre blodcirkulationen og dermed hjælpe med at eliminere de toksiner som ofte fører til appelsinhud.

4.      Jævnlig eksfoliering

Ved at bruge en naturlig eksfoliering fra f.eks. en bodyscrub, vil du kunne bekæmpe appelsinhud, da eksfolieringen vil kunne forbedre blodcirkulationen ligesom massage, og derved bekæmpe appelsinhud. Vi anbefaler at anvende en af produkterne mod appelsinhud fra leluna.dk.

5.      Påfør serum eller creme

Serummer og cremer kan hjælpe mod appelsinhud, men det er vigtigt at være opmærksom på at det ikke er mirakelkure. De kan hjælpe med at styrke huden og gøre appelsinhuden mindre tydelig.

6.      Brug selvbruner

Eftersom der ikke er en decideret kur mod appelsinhud, men kun ting der kan gøre det mindre tydeligt, er den hurtigste løsning at kamuflere det. Med en god selvbruner vil du kunne skjule appelsinhuden nemt og sikkert.