6 ting, din skede prøver at fortælle dig

Hvis din skede kunne snakke, ville den sige dette til dig.

Forestil dig, at du kunne snakke med dine kønsdele.

På en måde forsøger dit underliv faktisk hele tiden at ringe dig op, men det er sjældent, du svarer. Skeden har sin helt egen måde at advare dig om forskellige ting, der sker med din krop.

Dagens.dk har lavet en liste over de mange ting, ‘hun’ prøver at sige til dig. Så kan det være, du lytter bedre efter næste gang, det sker.

1. ”Du er gravid”
Du ved formentlig allerede, at du er gravid, fordi dine bryster er store og ømme og fordi din menstruation udebliver.
Men din skede gør faktisk mere end bare at holde op med at bløde en gang om måneden, når du er blevet gravid. Den producerer nemlig også mere udflåd, fordi niveauet af hormonet østrogen øges i din krop under graviditeten.

2. ”Du er stresset”
Ikke nok med, at stress går ud over din krop og din mentalitet, så har det faktisk også en indvirkning på skeden, skriver Bustle.
Når du er stresset, bliver skeden mere tør, og bliver desuden mere modtagelige overfor gærinfektioner, når din krop udsættes for stress. Du kan kende en gær-infektion ved, at dit udflåd lugter hytteost-agtigt.

3. ”Du har ægløsning”
Under ægløsningen producerer dit underliv i gennemsnit 30 gange så meget udflåd som ellers. Du vil derfor bemærke, at dine underbukser bliver mere våde end ellers.

4. "Du er tændt”
Når du er seksuelt opstemt, ved din skede det faktisk typisk før du selv gør. Det kender du på en form for kildren i underliv, øget blodgennemstrømning, og for det meste også en våd væske i trussen, fordi skeden er begyndt at gøre sig klar til samleje.

5. ”Du har spist for mange kulhydrater”
Kulhudrater er det, der findes i al den mad, vi alle elsker: slik, hvidt brød, alkohol og pasta, for bare at nævne nogle få.
Hvis du har indtaget for mange kulhydrater, især gennem sukker, er dit underliv pludselig meget mere modtageligt overfor gærinfektioner (se eventuelt punkt 2)

6. ”Du har orgasme”
Har du prøvet at få en orgasme, så kan du helt sikkert kende det her punkt. Når det sker, er din skede helt utroligt aktiv.
Men vidste du, at det faktisk ikke kun er dit underliv, der får sammentrækninger under orgasmen? Det gør dit numsehul faktisk også.

 

Dagens Gossip