6 ting, mænd ville ønske, du vidste om blowjob

Når det kommer til sex, handler det ofte om at kaste sig ud i løjerne, det gælder også, når disciplinen hedder oralsex.

Men når det er sagt, så kan det godt betale sig som kvinde at lytte til et par gode råd, inden du lyner din udkårnes bukser ned og slår dig løs.

Det amerikanske medie Metro har brygget en liste sammen med stribevis af intime sandheder om kunsten at give blowjobs. Det skal lige indskydes, at rådene kommer fra mænd og er rettet mod kvinder.

Læs også: 63-årige Marie ville ønske, hun var begyndt noget før: - Jeg har haft sex med 3000 mænd, og jeg er gift

1. Der findes ikke dårlige tidspunkter (måske på motorvejen). I den ideelle mandeverden får alle hankønsvæsener blowjobs hele dagen. Og du skal ikke spørge om lov, kvinden skal bare sige til og give den gas.

2. Lyn os op, men vær nu forsigtig, kvinder! Forestil dig, at der er en lille sød, blød killing i bukserne, mens du åbner og tager sagerne frem…og bare rolig killingen skal nok blive til et stort, vildt, utæmmet rovdyr.

Læs også: Ny undersøgelse afslører: Her er den farligste sexstilling

3. Deep-throating (langt ned i halsen red.) er ikke altid sexet. Hvis du virkelig kan finde ud af at sluge sabler, så slå dig løs, men ellers så hold dig tilbage. Men hvis du har en veludviklet brækrefleks, lyder det ikke helt så rart.

4. Penis er mere end hovedet. Lad din tunge tage på rejse, fx til det øverste af mandens lår eller bare ned af skaftet. Vær kreativ.

Læs også: Chokerende video: Kvinde med baby i bæresele har sex med mand på station

5. Bid ikke - medmindre vi har sagt god for det. Dine læber og din tunge har licens til det meste, men dine tænder skal lige tage en slapper. Penis er fyldt med blod og nerver - og kan ikke lide de skarpe tænder.

6. Hold på klatten. Det er fair nok, du ikke har lyst til at synke, men lad være med at spytte sæden ud på os som om, det er radioaktivt gift. Bare ta' en serviet og spyt ud. Ej, det er løgn, slug klatten, og lad være med at bliv sure på os, hvis vi glemmer at advare om klattens ankomst.    

 

Dagens Gossip