7 måder at bekæmpe appelsinhud på

Appelsinhud er noget, som får mange til at undlade at vise kroppen frem i sommervarmen, da de uønskede buler ikke lever op til idealen på nogen måde. Dog findes der efterhånden mange effektive og naturlige behandlinger mod appelsinhud, som der vil blive gået i dybden med i denne artikel.

1. Detox-kur

En detox kur har vist sig at virke glimrende mod appelsinhud, idet appelsinhud, som også er kendt som cellulite, basalt set består af små ophobninger i huden med gift- og affaldsstoffer samt fedt- og væskeaflejringer. Disse ligger som klumper mellem overhuden og læderhuden, hvilket medfører, at overhuden vil komme til at fremstå ligesom en appelsinskræl. En effektiv detox kur vil kunne udrense disse giftstoffer og affaldsstoffer, så appelsinhuden kan fjernes. Når disse ophobninger af toksiner er fjernet, vil blodcirkulationen i det underliggende væv desuden fremmes, hvilket har en opstrammende effekt på huden.

2. Ekfoliér din hud med body scrubs

Når en body scrub masseres ind i huden, så vil der blive udført en lymfedrænage, der kan fjerne affaldsstoffer og appelsinhud. Blodcirkulationen øges også, hvilket vil opstramme det uønskede cellulite.

3. Creme/serum

Specielle cremer eller serummer er, som ordene indikerer, mere cremede i konsistensen end en body scrub. Ved at smøre en gel med gavnlige ingredienser på op til to gange om dagen vil man kunne øge blodcirkulationen i lokale områder, hvilket vil udglatte huden.

4. Body wraps

Eksfolierende bandager med en specialfremstillet ler vil kunne udrense for affaldsstoffer. Denne ler kombineret med opstrammende bandager vil efterlade huden fast og glat efterfølgende.

5. Plastre

Plastre minder meget om de ovennævnte bandager, da selve den påførende effekt vil kunne bekæmpe appelsinhuden direkte. Sådanne specialplastre vil oftest indeholde unikke ingredienser, som er kendte for at lindre appelsinhuden.

6. Apparater

Der findes flere forskellige apparater, som kan komme appelsinhud til livs. Heriblandt kan nævnes dermarollere, som regenerer huden og ultralydsapparater samt apparater med radiofrekvent og lys- og varmebaseret energi.

7. Motion, sund kost og muskelopbygning

Eftersom appelsinhud opstår på baggrund af fedtdepoter, så kan det klart betale sig at tabe noget af det overskydende fedt for at forhindre fremkomsten af cellulite. Hvis fedtlaget i stedet for erstattes af muskler, vil det klart også være en gavnlig måde at udskifte de irriterende fedtbuler på, da der ikke er plads til dannelse af fedtcellerne. Appelsinhud er desuden også oftest noget, der følger med alderen og i høj grad ved hormonforandringer som eksempelvis graviditet. Dog skal det understreges, at det er muligt at forebygge fremkomsten af cellulite, jo slankere man er. Derfor er motion og sund kost ikke nogen dum idé, hvis man gerne vil undgå appelsinhud, da det vil virke fedtforbrændende.
 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip