8 'ulækre' tegn på, at du har sluppet alle hæmninger i dit forhold

Foto: Shutterstock.com

Hvor mange af disse ting, gør I i hinandens selskab?

Hvis jeres parforhold med årerne er blevet til et eldorado af prutter i sofaen, suspekte toiletforhold samt yderst lempelige hygiejnevaner, så kan I formentlig sætte en del flueben ved flere af følgende punkter.

Læs også

Femårige Egil skrev en besked til politiet - 30 dage senere dukkede to betjente op på familiens bopæl

I hvert fald tyder det på, at I efterhånden har været sammen så længe, så jeres kærlighed har aflivet de fleste af jeres hæmninger. Det skriver Viralthread.com.

1. Jo flere år på bagen – jo flere hår i bagen

I takt med at jeres forhold er blevet længere, er det samme sket for jeres kropsbehåring. I starten af jeres forhold blev der fjernet, vokset og skrabet ben, bikinilinjer og testikler til den store guldmedalje. Nu får urskoven lov at vokse til, og et ufremkommeligt vildnæs er ikke længere ’break up’-grundlag.

2. 'Har du lige pruttet?'

Engang kunne I holde prutter inde en hel aften, til I begge var blå i hovederne. I dag har I dog ikke længere betænkeligheder ved at prutte løs i hinanden selskab, hvilket resulterer i blafrende dyner, høje brag og ozonlags-ødelæggende gasser i hjemmet. Desuden holder I jer heller ikke tilbage med de bragende bøvser.

3. Tis for åben dør

Engang var døren forsvarligt låst, når I hver især skulle på toilettet, mens I i dag ikke engang gider lukke den, hvis der lige skal tisses. Mange par tisser også gladeligt foran hinanden, mens nogle sågar så langt som til, at ’nummer to’ også kan klares med en dør på klem. Og apropos afføring…..

4. …. så er det heller ikke længere et tabu, når I skal mere end bare at tisse. Hvis ryggen virkelige skal tømmes, foregår det nemlig ikke længere for høj musik, med løbende vand og masser papir i kummen til at tage fra. I dag er sætningen ’jeg skal lige ud og skide’ ligeså almindelige som ’vi mangler toiletpapir’.

Læs også

7 ting kvinder gør efter sex, men aldrig vil indrømme

5. Næsepilleri og neglebidning

Engang var du god til at holde dine mindre flatterende vaner i skak, når du var sammen med din nyforelskelse. Sådan forholder det sig dog langt fra i dag. Nu kan I både pille næse, bide negle eller knække fingre, mens I sidder midt i 'Badehotellet'.

6. 'Jeg presser lige din bums, skat'

Før i tiden gjorde du alt for at komme af med dine bumser og urene hud før et stævnemøde. I dag er du væsentlig mere ligeglad, og har du en bums, der skal likvideres, så kan det sagtens foregå i din partners selskab. Faktisk er I så langt i jeres forhold, at du heller ikke går af vejen for at hjælpe med at fjerne din kærestes bumser.

7. Toilet-forskrækkelser

Engang gjorde I begge et stort nummer ud af at holde toilettet pænt og rent, så din bedre halvdel ikke skulle tro, at du lavede andet end at børste tænder og tage bad derude. I dag kan der sagtens ligge et brugt plaster, et sammenrullet bind eller lidt flosset tandtråd og vente på den anden. Toiletbørsten bliver i øvrigt også forsømt i sådan en grad, at man skulle tro, at jeres toilet blev leveret med brune fartstriber.

8. Beskidte badevaner 

Da I mødtes, tog I begge bad hele tiden og så igen. I dag bliver der længere og længere mellem, I føler, at et bad er på sin plads. En uvasket armhule eller det der er værre, går jo nok, ligesom det i øvrigt også er blevet helt okay at tisse i badet.

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

 

 

Dagens Gossip