Afsløring: Står du op og tisser? Så uhygiejnisk er det - Se den største fejl mænd laver på toilettet

De fleste mænd vælger at stå op, når de skal urinere, men det giver også en hel del svineri. En stor del af mænd tisser nøjagtigt det sted, hvor det sviner mest, selvom de tror, at det faktisk er det sted, hvor det sviner mindst.

Mænd glemmer af og til at sætte pris på det, mens mange kvinder ville ønske, at de kunne gøre det. Der er naturligvis tale om at stå op og tisse.

Ifølge britiske QS Supplies, så står 69 % af alle mænd op, når de tisser, mens de resterende 31 % vælger at sætte sig ned. Selvom det for nogle mænd kan føles ‘feminint’ at sidde ned og tisse, så er det faktisk dem, der ler sidst.

Mænd der står op og tisser, har nemlig meget svært ved at holde urinen nede i kummen, også selvom de tror, at de er verdens bedste til at sigte. QS Supplies har nemlig testet mænd og deres tissevaner, hvor de med UV-lys kan afsløre, hvor tissen rent faktisk ryger hen.

Læs også

Ung pige rystet over indpakningen: Kan du se, hvad hun har købt?

Lidt overraskende er en del af det udenfor kummen, også selvom strålen faktisk sidder lige i skabet. Det afslører undersøgelsen som QS Supplies har foretaget. Undersøgelsen viste blandt andet, at en dråbe urin kan sprøjte hele 91 centimeter, efter at det har ramt kummen. Så selvom du ser, at urinen rammer i kummen, så kan det sprøjte næsten en hel meter væk.

Mange mennesker har deres tandbørste med mindre afstand end en meter fra toilettet. Tænk over det.

Denne video er virkelig et kig værd. Den er både underholdende og informerende, og så giver den et indblik i, hvor meget svineri der kommer ved at stå op at tisse.

 

Her skal man ikke sigte efter

Mænd er naturligvis ikke svin, og derfor er der ingen, der bevidst vælger at sigte ved siden af kummen. Det kan dog være svært at sigte præcist, hvis man rammes af en dobbeltstråle, og så må selv de meget øvede give fortabt.

Mange mænd vælger dog at sigte deres urin efter den bagerste del af kummen, da det umiddelbart skulle være her, at der er mindst sandsynlighed for, at det kommer til at sprøjte. Samtidig larmer det heller ikke, så det er oftest den bedste løsning om natten.

Efter en enkelt tissetur, var der tis på væggen. Foto: QS Supplies

Der er bare det problem, at testen fra QS Supplies faktisk har vist, at dette område faktisk gøre de største sprøjt, og dermed er det faktisk det dårligste sted at sigte efter med sin urin. Hele 31 % af mænd foretrækker at ramme dette område, men det tal bør nok dale.

QS Supplies kom naturligvis med den bedste løsning, og det var enten, at man sigtede efter den forreste del af kummen, altså ramte kort inden vandet begynder at starte, eller at man sigte direkte efter vandet.

Den sidste løsning larmer klart mest, men deres resultater viste altså, at det mest urin blev i kummen. Vil du være helt sikker på, at urinen bliver i kummen, så tæt dig ned.

Facts om urin:

Syv ud af 10 mænd foretrækker at stå op, når de skal tisse.

En ud af tre mænd, og en ud af fem kvinder mener, at det er umandigt at sidde ned og tisse.

Det længste en dråbe sprøjtede ud af kummen, var 91 centimeter.

31 % af mænd vælger at sigte efter bagvæggen af kummen. 

Læs også

Forsøgte at gemme sig fra politiet: Højtlydt prut afslørede ham

 

 

Dagens Gossip