Alle har det i hjemmet: Dette mirakelmiddel kurerer høfeber

Foto: Shutterstock.com

Har du problemer med høfeber i løbet af sommeren? Måske dette simple trick kan hjælpe dig, så du ikke lider, mens alle andre nyder det gode vejr.

Mens de fleste mennesker nyheder at temperaturen stiger og blomsterne springer ud, så er der en stor gruppe mennesker, der begynder at blive plaget af naturen. Flere og flere mennesker lider nemlig af høfeber, og det betyder løbende næse, kløe i øjnene og mere til.

For nogle mennesker kan det være nok at tage en daglig næsespraye eller en antihistamin-pille, men for andre er det næsten ligemeget hvad de gør, så er de stadig generet af den pollen, der sniger sig ind på dem.

Læs også

Ny prognose fra DMI: Sådan bliver sommeren 2019

Nu kan det dog være, at du får tippet, der kan hjælpe dig af med dine høfebersymptomer, og faktisk er det et middel, du næsten med garanti har liggende derhjemme.

Og hvad er det så for et middel? - Det er vaseline.

Folk siger det virker bedre end antihistaminer

Vaseline som de fleste har liggende til når de har tørre læber, eller til når de... - Ja, den må du selv få lov til at komme frem til - er også noget, som åbenbart kan bruges mod høfeber.

Det er dog ikke noget, som man umiddelbart kan læse sig frem til, når man læser på indlægssedlen til Vaseline.

På Twitter er folk dog gået amok over, hvor effektivt det har været for dem at benytte sig af Vaseline i høfebersæsonen, og det er ret let at benytte sig af. Ifølge brugerne på twitter, skal man nemlig blot smøre et let lag på indersiden af sine næsebor.

"Smør et let lag på indersiden af dine næsebo, det fanger pollen, før det kommer ind i dit system.

Det bør være det første, du gør fra morgenstunden, og gentag det gerne flere gange i løbet af dagen," skriver brugeren Gerry Murphy, der bliver bakket op.

 

"Vores nevø havde en virkelig slem høfeber og allergi overfor vores hunde, men siden vi benyttede os af Vaseline i næsen, har han ikke haft problemer. Det er 100 % effektivt," skriver brugeren der kalder sig KeefyF.

Brugerne skriver, at det virker mindst ligeså godt som at tage antihistaminer, men samtidig slipper man for at blive træt, som ellers kan være en bivirkning ved høfeber-pillerne.

Har du hørt om vaseline-tricket før, og kunne du finde på at benytte dig af det?

Læs også

Farligt: Se hvad der sker med din krop, hvis du sover med ventilatoren tændt

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip