Derfor kan kvinder ikke få nok af ‘bad boys’

Hvorfor er det, at kvinder konstant bliver tiltrukket af de slemme fyre? Få ti bud på svaret her.

Det har været et mysterium lige så længe, vi kan skue tilbage i tidsregningen: Hvorfor foretrækker kvinderne altid de slemme drenge, selvom det jo egentlig er ulogisk?

Bloggeren ‘Superluxblog’ har fundet frem til ti bud på et svar:

1. Det er sjovt at bryde reglerne
Kvinderne vil gerne have en fyr, som kan hive dem ud af det gænse og det dagligdags-agtige. De vil have én, som kan give dem et adrenalinsus. Én, som gør, at de konstant er oppe på dupperne.
En ‘bad guy’ er typen, som bryder reglerne. Derfor appellerer han til de adrenalin-hungrende kvinder.

LÆS OGSÅ: 22 ting du skal vide før du bliver forlovet

2. Mediernes indflydelse
Tonsvis af romantiske komedier har et plot med en kvinde, som falder for en idiot, som så viser sig at være en flink fyr, når det kommer til stykket. Et godt eksempel er blockbusteren “Good Will Hunting”. Men også børnefilm som Aladdin og Skønheden & Udyret lægger faktisk op til, at ikke alle slemme fyre er onde på bunden.

3. Han udstråler selvtillid
… Og selvtillig er sexet. Der er ikke noget, der er så attraktivt som en mand, der ved, hvad han vil - og kæmper for at få det.

4. Faderkomplekser
Har du set ‘How I Met Your Mother’? Så har du også set hvordan seriens evige player, Barney Stinson, går efter kvinder med faderkomplekser.
Det kan enten være, fordi kvinden har gang i et forsinket teenageoprør og søger en fyr, som slet ikke ligner deres far. Eller det modsatte; de leder efter noget, de kan genkende, så de kan føle sig trygge.

LÆS OGSÅ: Sådan tager du imod en kompliment (uden bare at give en tilbage)

5. Udfordringen
Mænd elsker jagten, kvinder elsker udfordringen. Udfordringen, som består i at forvandle en djævelsk fyr til et fromt lam, som alle piger vil giftes med.
På den måde kan vi måske også konkludere, at kvinder ikke falder for de slemme fyre fordi de er slemme - men fordi, de godt kan lide idéen om at være ansvarlige for at gøre dem til søde fyre.

6. ”Piger vil bare det sjovt”
Det er altså ikke kun mænd, som er bange for at binde sig eller slå sig ned. De søde fyre er ofte typerne, men gifter sig med, så derfor er der nogle kvinder, som mere eller mindre ubevidst prøver at undgå dem. Simpelthen fordi de ikke er klar til at blive  “bundet” endnu.

7. At opklare et mysterium
Den klassiske ‘bad boy’ er typen, der har en fortid, som han forsøger at holde hemmelig. Det spændende i at forsøge at opklare mysteriet bag den slemme fyr tiltaler mange kvinder. Nysgerrigheden overvinder hende.

LÆS OGSÅ: 5 ting mænd aldrig må sige til kvinder med menstruation

8. Behovet for at blive reddet af prinsen på den hvide hest
Ifølge psykolog Kanan Khatau Chikhal er “de kvinder, som falder for den type mænd skræmte over verden omkring dem. De er sky af natur, og bliver straks tiltrukket af folk, som kan kæmpe mod verden, og beskytte dem og tage sig af dem”.

9. Mindreværdskomplekser
Mangel på selvværd får ofte kvinder til at tro, at de ‘fortjener’ at blive behandlet som skidt. Derfor leder de ubevidst efter en type, som gør netop det.

LÆS OGSÅ: 15 tegn på at du har det helt fint med at være single

10. Kvinde elsker svage mennesker
Kvinder er sympatiske fra naturens side, fordi de er født med et moderinstinkt. Derfor har de en tendens til at lede efter nogen, de kan tage sig af. De har et behov for at beskytte de svageste i samfundet.

For seneste nyt om Amalie Szigethy besøg vores oversigt.

 

Dagens Gossip