Derfor skal du sove nøgen med kæresten

Skrevet af Sinful.dk

13/07/2016
Kun knap 20% af danskerne sover nøgne om natten. Hvis I ikke sover nøgne sammen, kan det være en rigtig god idé, at I begge læser med her.

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links
Forskning viser nemlig, at hvis du og din kæreste sover nøgne sammen, gør I noget godt for jeres parforhold.

I samarbejde med Mathilde Mackowski fra Sinful.dk har vi kigget nærmere på fordelene:

Her er 3 gode grunde til at sove nøgen med din kæreste:

1. Par, der sover nøgne sammen, er gladere sammen
Ifølge Daily News viser en britisk undersøgelse af 100 par nemlig, at der er en klar sammenhæng mellem at sove nøgne sammen og være lykkelige sammen.

Det er altså videnskabeligt bevist, at du skal sove nøgen med din partner, for at opnå mere lykke i parforholdet. 

2. Jeres nattesøvn og humør bliver bedre
En amerikansk undersøgelse har vist, at kroppen opnår den mest optimale søvn, når du sover nøgen.

Dette skyldes kroppens naturlige døgnrytme. I dagstimerne er kroppens temperatur højere, da vi har brug for, at vores muskler kan fungere optimalt.

Men om natten har kroppen brug for at sænke dens indre temperatur for at spare på energien.

Hvis man har tøj på, og temperaturen er for høj, når vi sover, så tror kroppen simpelthen, at det stadig er dag, og så har den svært ved at finde ro, forklarer søvnekspert Poul Jennum, overlæge på Dansk Center for Søvnmedicin på Glostrup Hospital til Politiken.

- Når du og din partner vågner udhvilet op, har det en positiv effekt på jeres forhold. Det viser sig nemlig, at udhvilede mennesker har større tålmodighed og generelt er i bedre humør i løbet af dagen. Alt dette er med til at gøre parforholdet endnu bedre.

3. I dyrker mere sex og får et tættere bånd
Og dette er måske den bedste grund.

Par, der sover nøgne sammen, er også tættere på hinanden. Når du sover hud mod hud med din partner, producerer du mere oxytocin, et hormon, der gør båndet mellem dig og din partner stærkere.

Oxytocin giver dig ikke alene mere lyst til at dyrke sex med din partner, men det gør faktisk også, at du kan opnå bedre orgasmer.

Dyrk den fysiske og følelsesmæssige tæthed med din partner
På baggrund af undersøgelsen konkluderer Mathilde Mackowski:

”Ved at sove nøgen sammen med din partner signalerer du, at du ønsker, at I skal være tætte. Samtidig er det et grønt lys til masser af intimitet og sex, fordi du automatisk er mere åben overfor dette, når du allerede er nøgen.”

Derfor opfordrer Mathilde Mackowski altså til at dyrke den fysiske og følelsesmæssige tæthed, som nøgenheden giver – eksempelvis igennem en erotisk massage.
Her anbefaler hun dette massagelys som en af de bedste måder, I kan give hinanden en sensuel massage.

I kan også prøve en lækker mandel massageolie, der er et fantastisk værktøj til at få hele kroppen til at slappe af, inden I skal sove.

“På den måde føles det meget mere natuligt at ligge nøgne og tætte sammen resten af natten”, slutter Mathilde Mackowski af.

Leder du efter gratis porno på nettet? Så besøg vores guide over de bedste sites her.