6 grunde: Derfor skal du være glad for din lille diller

Du får her seks gode grunde til, at størrelsen på din penis ikke er så afgørende, som du går og tror.

At jorden er rund, at vand er vådt samt at mænd er optaget af størrelsen på deres tissemænd er sikkert og vidst.

Ligegyldigt størrelse, tykkelse eller udseende på din penis, så er det nærmest et faktum, at mænd går uhyre meget op i volumen på både deres eget og på andre mænds vedhæng. Sådan er vi bare. Penisstørrelser er og bliver et evigt interessant emne.

Utallige undersøgelser har over årene forsøgt at fastslå, hvor stor den gennemsnitlige penis egentlig er, og her på avisen har vi tidligere skrevet om et studie, der kunne konkludere, at de evigt debatterede mål for en erigeret gennemsnits penis er 13,12 centimeter.

Dette tal får sikkert nogle til at juble, mens andre tænker; 'Tja så er jo nok ret gennemsnitslig'. Men hvad nu, hvis din diller ikke når de 13 cm, og dermed er under gennemsnittet?

Frygt ej. Først og fremmest kan du selvfølgelig trøste dig med den gamle remse om, at det ikke er størrelsen men gørelsen, men derudover har vi faktisk lavet en liste med seks punkter, som faktisk kommer der til gode, hvis du er udstyret med en lille diller.

1. Den passer ind alle steder: Det er ikke kun mænd, der er forskel på. Kvinder er også meget forskeligt indrettet mellem benene. Nogen gange kan man derfor ende med et helt forkert match, hvor han er for stor og hun er for lille, og så er det ikke sjovt for nogen parter. Det problem støder du dog ikke på, hvis din tisser hører til i den mindre afdeling. Så er der formentlig altid plads til dig.

2. Den lander ikke i kumme: Er man udstyret som en mindre hest, så skal man ofte passe på, at sjoveren ikke rammer toilet- eller pissoirkummen, når der tisses. Selv mænd med et helt normalt ’udstyr’ skal nogen gange være opmærksom på, at dilleren ikke pludselig hviler på kanten ved en højt placeret urinal. Denne problematik skal du dog ikke tage højde for, hvis der ikke er meget, der hænger hos dig.

3. Du skal ikke tænke over, om dine bukser er for stramme: Selvom veludstyrede mænd måske tænker, at en ordentlig og lidt for tydelig bule i bukserne sikkert vil tiltrække en masse kvinders dragende blikke, så er det oftest bare upassende, når omridset af din penis er alt for tydelig.

4. Man opdager andre måde at tilfredsstille kvinder på: Hvad enten du er stolt af eller usikker på din lille tissemand, så udforsker mænd som dig ofte flere måde at tilfredsstille kvinder på. Mænd med en ordentlig flagstang har mange gange nok i bare at okse løs, mens mænd under penis-gennemsnittet ikke er bange for at inddrage både fingre og tunge i legen på lagnerne. Og det er altså noget, kvinderne godt kan lide, skulle vi hilse og sige.

5. Det er sjovere at få blowjobs: Hvis man er udstyret med en kæmpe kødpølse, så vil der helt naturligt være mange kvinder, som har svært ved at håndtere en sådan krabat, når den står på oral tilfredsstillelse. Dette er dog aldrig et problem, hvis du er lille og vågen. Så kan din bedre halvdel virkelig få fat til din store fordel.

6. Du må godt køre i flabede sportsvogne: Hvis du har læst at omfavne det faktum, at du er udstyret lidt mindre end de andre, hvorfor så holde dig tilbage, når der skal købes bil? Mange mænd tør ikke kører i bestemte biler, da de har ry for at være en potensforlængere, men det problem har du ikke. For du må jo netop gerne fræse rundt med kalechen nede og et smil på læben.

Følg Dagens Mænd for flere lignende artikler: