Derfor tisser du hele tiden

Foto: Kvinde som tisser / Shutterstock

Det er ikke kun en lille blære, der kan være årsagen til, at du render på toilettet hele tiden, for bakterier kan meget nemt være årsagen.Har du det sådan, at når du skal tisser, så skal du tisse nu, og det skal gå stærkt, og mister du ind imellem kontrollen og drypper lidt, så skyldes det ikke nødvendigvis en slap eller lille blære, skriver prevention.com.Et studie fra Loyola University Chicago påviser, at den pludselige trang til at tisse og kamp for at holde på vandet, kan skyldes bakterier. Bakterierne har skylden

Det er ikke unormalt at midaldrende og ældre kvinder slås med inkontinens, og det kan være en frygtelig gene, der kan opstå af flere grunde, viser forskningen nu.
Studiet har kigget nærmere på en andel af kvinder, der lider af inkontinens, og det viste sig at en del af kvinderne havde en gruppe bakterier i deres urin, der ikke findes hos raske kvinder.Det betyder, ifølge en af forskerne Alan J. Wolfe, Ph.D., at det muligvis er disse bakterier, der er skyld i udviklingen af inkontinens. Men det kan også være den anden vej rundt:- Det er også muligt, at bakterierne dannes på baggrund af sygdommen.

Forskerne er altså endnu usikre på, hvorfor bakterier opstår i urinen, men der er en klar sammenhæng. Den sammenhæng er vigtig, idet det forklarer, hvorfor en del kvinder ikke finder nogen lindring i de behandlingsmetoder, der findes nu, og det giver bedre grobund for at finde nye behandlinger.

 

Dagens Gossip