Det er usexet at være stresset

Selvfølgelig ved vi alle sammen godt, at det er usundt at være stresset. Men det kan ikke ’kun’ føre til depressioner og stress. Det kan også føre til afvisninger fra det modsatte køn. Mænd foretrækker i dén grad kvinder, der slapper af, skriver sitet www.kk.no.

Men det er ikke kun os, der står for skud. Vi gider nemlig heller ikke de stressede mænd

Sexstillinger der virker - se det store galleri 

Stress påvirker hormonerne!

Stresshormonerne i kroppen gør os tilsynsladende mindre attraktive, fordi de f.eks. påvirker huden negativt, og et lavt antal stresshormoner gør os altså mere spiselige. Dét bekræfter et studie gennemført ved Universitetet i Finland.Samme undersøgelse slår fast, at stress også påvirker frugtbarheden, og da vi ubevidst foretrækker frugtbarhed og gode gener, er dét altså en af grundene til den usexede stressethed. 


Så længe varer gennemsnitsknaldet. Ligger I over eller under? Få svaret 

Stress lige så farligt som rygning

Og skulle man ha’ glemt de mange andre gode grunde til at forsøge at geare lidt ned og nøjes med travlhed i stedet for stress, minder www.kk.no om, at forskere ved Columbia University Medical Centre gennemførte en undersøgelse, der slog fast, at stressede mennesker har et højere indhold af det sunde kolesterol i kroppen, har højere blodtryk, og at kronisk stress er lige så farligt som at ryge fem cigaretter om dagen.

Af Lonnie Kjer, oestrogen.dk, Aller Media

 

Dagens Gossip