Det tager blot 5 minutter: Nu spredes denne japanske metode mod rygsmerter over hele verden

Tricket giver dig også bedre kropsholdning og reducerer fedtet rundt om din talje.

Ondt i ryggen er efterhånden blev den helt store folkesygdom. Og gode råd er dyre, når først ryggen driller. Skal man holde sig i ro, træne, tage smertestillende piller, få massage eller noget femte?

Den japanske læge Toshiki Fukutsudzi har i 10 år forsøgt at knække koden til, hvordan man undgår at få problemer med ryggen.

Læs også: Sådan får du bumser til at forsvinde på en nat

I den mandlige læges nyeste bog, som er meget populær i Asien, fortæller han om en metode, han har udviklet, der skal forhindre dårlige arbejdsstillinger, imødegå rygproblemer og styrke mavemusklerne. Det skriver Positivemed.com. 

Og metoden skulle ikke bare gøre underværker for ryggen, men også få taljefedtet, som fordufter og efterlader dig med en smallere talje.

Læs også: Genialt trick til kvinder: Sådan vasker du hår på den halve tid

Hvis du har dårlig ryg, skal du se en læge, inden du kaster dig ud i den japanske teknik.

Det forlyder, at tricket skulle være yderst effektivt, hvis man dagligt bruger nogle minutter på at udføre metoden.

Sådan gør du:

1. Rul et håndklæde sammen til en tyk pølse. Put en bånd rundt om pølsen, for at det holder sin form. Læg dig på et fladt og hårdt underlag - fx på gulvet eller en hård briks (ikke senge og sofaer). Placer håndklædet, der hvor rygsøjlen er krum lige ved lænden. Det er vigtigt at håndklædet ligger korrekt.

2. Placer dine fødder i skulderbredde fra hinanden med tæerne pegende indad. Stræk armene over hovedet, håndfladerne nedad og lillefingrene skal røre ved hinanden. Du skal blive liggende I denne stilling i fem minutter. I starten kan det gøre ret ondt, men resultatet er bedst, hvis man kan holde ud i alle fem minutter. Det bliver nemmere og nemmere for hver gang, du prøver.

3. Det bedste resultat kommer, hvis du tre gange om dagen benytter dig af metoden i fem minutter i nogle uger.

Du kan også se videoen med Toshiki Fukutsudzi her:

Japanese physician Fukutsudzi  Method - Laptop Version Nature Cure Center

Læs også

Tjek din løn - hvor meget tjener man som pilot, skraldemand eller pædagogmedhjælper. Dagens har kigget nærmere på løn i forskellige brancher. Det er blevet til en række "lønartikler", og det kan du læse mere om her!

Hunde - Så mange danskere elsker hunde. Dagens.dk har lavet en sektion hvor fokus er på hunde. Du kan her læse om hunderacer, foder, opdræt, stamtræer og meget mere. 

Farvesymbolik - Vi har analyseret de mange forskellige farver og deres farvesymbolik. Her kan du læse om de mest brugte farver, som blå, rød, orange, gul m.m. og hvordan de påvirker dig.

Opskrifter - er noget af det mest søgte på nettet og Dagens.dk har en større samling af populære retter fra Danmark og resten af verden. Her finder du opskrifter på flæskesteg, chili con carne og mange flere.

 

Dagens Gossip