Disse øvelser får ham til at holde længere

Foto: Shutterstock

Er sex lig med få minutters action, inden manden er færdig – med første runde om ikke andet? Så skal du vise ham disse øvelser, som kan afhjælpe problemet.

De har længe været kendt som en ven i nøden for den nybagte mor. Knibeøvelserne, der styrker musklerne i bækkenbunden og hjælper nye mødre med atter at få styr på underlivet. Men mænd kan også have gavn af øvelserne, som kan hjælpe, hvis han lider af tidlig sædafgang. Det skriver Dailymial.co.uk.

Rigtigt mange mænd har lidt eller lider på et tidpunkt i deres liv af problemet af forskellige årsager. Stress og pres kan være en del af forklaringen.

- Nogle har måske mere følsomme nerveender, og stress eller pres kan også gøre problemet værre. Det kan få kroppen til at gå i ’bekæmp eller flygt’-tilstand, hvilket får den til at reagere ved at afslutte det, den har gang i, hurtigt, siger Wendy Hurn, der er sygeplejerske i urologi ved Bristol Royal Infirmary.

Fire gange så længe
Det er en ny italiensk undersøgelse fra Sapienza University i Rom, der viser, at med en 12 uger lang indsats, så kan mænd faktisk firedoble den tid, de kan holde sig. Og hvis de fortsætter med øvelserne i et halvt år, så vil effekten være blivende. Det viste resultatet af undersøgelsen, som 40 mænd mellem 19 og 46 deltog i, hvoraf 35 af de 40 deltagere oplevede forbedringerne.

- Dette er en lille undersøgelse, så effekten skal bekræftes gennem et større forsøg, men resultaterne er meget lovende. Genoptræningsøvelserne er lette at udføre, og der er ingen indrapporterede bivirkninger. Tidligere havde deltagerne i undersøgelsen prøvet et bredt spekter af behandlinger såsom cremer, adfærdsterapi, antidepressiver og psykologiske behandlinger med meget begrænset succes, siger den ledende forsker bag undersøgelsen, Antonio Pastore fra Sapienza University i Rom.

Sådan udfører han øvelserne:
• Sid afslappet og stram den bagerste muskel – som om du ville undgå at slippe en vind.
• Fornem, at musklen bevæger sig.
• Sid, lig eller stå med benene let adskilte, når du laver øvelserne.
• Stram muskulaturen op, og hold den i ti sekunder ad gangen med fire sekunders pause hver gang.
• Repeter ti gange, og udfør øvelserne en gang om dagen.
• Efter tre måneder vil du mærke markante resultater, hvis det virker på dig. 

 

Dagens Gossip