Ekspedient sagde til mor, at hun skulle have fået en abort - se hendes perfekte svar

Den amerikanske blogger Sherry er mor til en to-årig søn med Downs Syndrom. På sin blog "Hand Me Downs" har Sherry netop skrevet om en episode, som fik hende op i det røde felt.

For nylig var hun og sønnen, Gabe, som er ligesom alle andre to-årige, fuld af energi, nysgerrig og med temperament, inde i en butik, da ekspedienten henvendte sig til Sherry.

- Jeg vil vædde på, at du ville ønske, du havde vidst det, inden han kom ud. Du ved, de har en test for den slags nu….", hviskede ekspedienten med sørgelige øjne.   

Læs også: Hudløst ærlig mor til søn med Downs: - Jeg ville ønske, jeg havde fået en abort

Chok, vrede og sorg bragede gennem Sherrys krop, og hendes første tanke var at slå ekspedienten i gulvet.

I stedet lænede den sårede mor sig ind over disken og hviskede følgende:

- Jeg ved det. Det er så meget sværere at slippe af med dem, når de kommer ud. Tro mig, jeg har prøvet det…., sagde Sherry med et skørt smil.

Læs også: 18-årig med Downs Syndrom optaget på college: Se hans reaktion

Ekspedienten stirrede på Sherry med åben mund i dyb forargelse. Og inden chokket havde lagt sig, fortsatte Sherry med at sætte ekspedienten på plads.

- Det, du siger, er, at det er okay for mig at dræbe ham, mens han er inde i maven, men ikke udenfor? I min verden er der ikke forskel. I øvrigt vidste vi ALTING om ham under min graviditet. Han er vores søn nu, og han var også vores søn dengang. Jeg vil på ingen måde lade nogen af mine børn komme til skade - heller ikke når de er inde i maven og bliver betragtet som engangsbrug af nogle mennesker, sagde Sherry, inden hun og sønnen forlod butikken.  

Se hele billedet af Gabe her:

 

Dagens Gossip