Familiefar var syg med influenza - troede han: Lægen gav langt mere uhyggelig besked

Foto: Gofundme

Det var ikke en almindelig influenza, som faren havde pådraget sig.

Hvornår bør man kaste håndklædet i ringen og gå til lægen? 

Kvinder er som regel gode til at tyde kroppens signaler, imens mænd tøver lidt for længe, før de sætter sig ind venteværelset.

Da den bristiske familefar James Mackey langt om længe tog til lægen, så var det med forventingen om, at han havde pådraget sig en slem efteråsinfluenza.

Læs også

Familiefar fandt farlig glasfælde på badebro: 'Nogle mennesker må være rigtig syge'

Men det skulle vise sig, at være langt mere alvorligt, da familiefaren, der er i 30’erne endelig kom op på briksen. Lægen mente nemlig, at han havde blodforgiftning, hvorefter faren blev kørt med ambulance til hospitalet. 

Først efter to uger forgæves behandling, hvor faren havde ligget i respirator, måtte lægerne i stedet amputere begge hans ben.

Foto: Gofundme

Han er nu ved at komme sig over operationen, og derfor er familien ved at samle penge ind, så han hurtigst muligt kan komme sig igen. 

- Hans mål er at komme på benene igen, og spille fodbold med sine børn. Han er nemlig meget aktiv og spiller bold og kører cykel, selvom han nu accepterer hvad der er sket, siger hans svigerinde Lucy Webb

Lægerne har haft svært ved at finde årsagen til blodforgiftningen, men mener at det skyldes et lille snit eller rift i hans arm, og derfor opfordrer svigerinden folk til at passe på og gå til lægen: 

Læs også

Kræftsygdom slår familiefar ud, indtil han kaster sig over sit livs projekt: Hans familie er målløse

- James gik kun fire dage med symptomer, inden han tog til lægen, men der var det for sent, siger hun.

 

Dagens Gossip