Farlig kur: Tabte 11 kilo på 24 timer

28-årige Ross Edgeley indtog i et helt døgn intet salt og ingen kulhydrater - til gengæld levede han udelukkende af protein og fedt, tog bade i saltvand, gik i sauna og trænede i en sveddragt. Resultatet: 11 kilo mindre af ham.

På før- og efterbilledet er der dog ikke meget forskel at se. Hans store muskler virker en anelse mindre svulmende, og taljen er en smule slankere.

Læs også: Ekstrem kur: Gravid spiser 20 bananer om dagen

- Der er så mange mennesker, der er slaver af deres badevægt, og hvis selvværd og ernæring bliver styret af den. Jeg håber, at dette eksperiment kan skabe et sundere forhold mellem folk og badevægte, og at folk indser, at vægten kan svinge på grund af mange faktorer, ikke bare fedt, siger Ross Edgeley til Daily Mail.

Den ekstreme kur skulle dræne hans krops væskedepoter. Han fortæller nemlig, at mellem 50 og 70 procent af kroppen er fyldt med væske.

Læs også: Undgå disse 10 slankefælder

I løbet af de 24 timer drak han kun 100 mililiter vand, men skulle tisse 20 gange.

Han advarer, at man ikke selv bør prøve hans ekstreme kur.

- Det jeg gjorde var farligt og blev gjort under kontrollerede forhold, hvor jeg havde konsulteret en læge før eksperimentet, siger han.

- Jeg må understrege, at selv om jeg tabte 11 kilo på 24 timer, var absolut intet af det fedt, og jeg tog straks det hele på igen indenfor to timer, efter eksperimentet var slut, slutter Ross Edgeley.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se før- og efterbilledet herunder:

 

Dagens Gossip