Fem grunde til skaldede mænd er mere sexede end mænd med hår

31/01/2015 20:30

Sol Stoffregen

Sundhed
Udover at det er dejligt at røre ved et hoved uden hår eller med små stikkere, er der stribevis af fordele ved skaldede mænd.

Mest læste i dag

Der er noget særligt ved skaldede mænd. Tænk bare på skuespilleren Bruce Willis og vores egen selvhøjtidelig gavflab Thomas Blackman. 

Det er svært at sætte fingeren på lige præcis, hvorfor de er særlige, måske er det, fordi de er top sexede, har Metros journalist Katy Horwood resoneret sig frem til.

Læs også: Ny undersøgelse afslører: Her er den farligste sexstilling

Her er fem grunde til, at skaldede mænd er mere sexede end mænd med hår, ifølge Katy Horwood:

1. Du får, hvad du ser. En skaldet mand kan bare vaske sig og gå ud af døren, eller endnu bedre, han kan bare gå afsted. Og den skaldede mand ser ikke anderledes ud, når han vågner om morgen, modsat mænd med hår, som er afhængige af, hvordan de har ligget i sengen.  

Læs også: Sjove, lækre og rige mænd giver kvinder bedre orgasmer

2. De er gode i sengen. Det er videnskabelig bevist, at skaldede mænd har et højere testosteronniveau end mænd med hår. Lidt forsimplet sagt betyder det, at de vil have mere sex med dig. 

3. De blokerer ikke badeværelset. Skaldede mænd behøver ikke bruge tid på at sætte håret med diverse produkter, mens du står og tripper efter at overtage badeværelset - dog skal den skaldede mand barberes i ny og næ. 

Læs også: 5 løgne som alle kvinder fortæller

4. Skaldede mænd er altid med på moden. De behøver ikke bekymre sig om håret sidder efter sidste skrig modsat mænd, der har diverse frisurer og hårimplantater.

5. De redder verden. Tænk bare på de amerikanske actionhelte: Jason Statham, Bruce Willis og Billy Zane. De er alle skaldede mænd, der oser af mandighed og sexappeal.