Fem hemmeligheder, som kvinder ikke fortæller deres mænd

For mænd er kvinder ofte et stort mysterium, når det kommer til parforhold. Hvad er det kvinderne vil have og bestemt ikke vil have - og gælder det på alle tider af dagen og året?

Og hvis mændene drister sig ud i at spørge kvinderne, er det langt fra sikkert, de får sandheden at vide. For burde de ikke selv kunne regne det ud, tænker kvinderne.

Læs også: Fem bizarre ting, som mænd finder attraktive ved kvinder

Men hvis det lykkedes manden at lure et par vigtige hemmeligheder, som de fleste kvinder gemmer på, er han rigtig langt på vejen mod at forstå kvinder.

Bloggeren Julia Melko deler ud af sine egne og veninders erfaringer med en stribe af hemmeligheder, som ikke står på side 1 i håndbogen for mænd.

Læs også: Fire råd til, hvordan du tackler din mands veninder

1. Vi vil have, at mænd tager mere initiativ. Måske har vi kvinder givet indtryk af, at vi holder af at gøre alting selv, men det gør vi ikke. Mændene må gerne tage del i planlægningen og opgaver. Vi bliver meget glade, når I pludselig tager skeen i egen hånd og overrasker os. Vi ser det som et tegn på, at I er interesserede, involverede og omsorgsfulde. Så kom i gang med at planlægge den næste ferie eller aftensmaden.

2. Vi vil gerne overraskes tit. Vi drømmer om at blive overrasket af vores partner, ikke nødvendig store og dyre overraskelser, men lige så gerne små hverdagsoverraskelser som en dessert eller lidt fodmassage. Det får os til at føle os elsket og værdsat. Og der er næsten garanti for, at manden vil blive belønnet.

3. Vi vil have, at mænd er ærlige. Hvem vil ikke have det uanset køn? Vi kan tilgive meget men ikke løgne. Næsten uanset hvor grim situationen er, vil kvinder gerne høre din version og måske hjælpe dig ud af problemet - de gode råd frafalder nok, hvis manden har været utro.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

4. Vi lægger mærke til og forstår kropssprog. Vi lægger mærke til de små detaljer, som når manden fortæller om en kvinde på arbejdet, så aflæser vi hans kropsprog for at lure hans sympati for vedkommende. Og hvis der er noget, der nager os i den forbindelse, så lugter vi blod, og ja, vi bliver fornærmede, hvis manden begynder at hænge mere ud på kontoret.

5. Vi har brug for frirum. Når vi siger, at vi har brug for plads, behøver du ikke flygte i ti timer. Det betyder bare, at vi vil have forståelse. Forståelse for at vi har vigtige ting at tage os til.

 

Dagens Gossip