Forskere afslører: Nyt kosttilskud kan bekæmpe arvævsskader

PA

363 uger siden

|

24/07/2017

Dagens topnyheder

Mange personer døjer med arvæv et eller andet sted på kroppen. Det kan både være fysisk generende, men for de fleste er de bare et kosmetisk problem. Forskere afslører nu en ny metode til at hjælpe med opløse arvæv i kroppen gennem et nyt kosttilskud.

 

Hvad er arvæv?

 

Arvæv opstår under kroppens helingsproces, hvor huden ikke gendanner sig præcist som den så ud tidligere. Ar og strækmærker kan både opstå inde i kroppen efter dybe sår eller kirurgi, men også uden på kroppen i forbindelse med skrammer eller andre eksterne skader.

 

Det kan for mange personer være meget generende i form af kløe, irritation og smerte. For andre er det blot et kosmetisk problem som de gerne vil have til at forsvinde. Der udbydes mange cremer på markedet uden effekt og indtil nu har de fleste spildt mange penge på effektløse behandlinger. Forskere afslører dog nu, at kroppens fibrinniveau har stor indflydelse på heling og nedbrydning af arvæv.

 

Neprinol AFD Advanced Fibrin Defence

 

Neprinol AFD er et naturligt kosttilskud designet til at understøtte kroppens immunforsvar, samt nedbryde overskydende arvæv. Dette gøres gennem en række af forskellige enzymer, der stimulerer kroppens evne til at nedbryde vitalt væv. Derudover indeholder kosttilskuddet også fibrin, der produceres naturligt i menneskekroppen. Korrekte niveauer af fibrin har gennem undersøgelser vist at have positiv effekt på overskydende vævsdannelse i og på kroppen.

 

Vigtige ingredienser:


1. Papain: proteolytisk enzym, der fremmer normal heling af vævsskader


2. Serratiopeptidase: klinisk bevist til at fremme normal restitution efter fysisk stress og øge energiniveauet

3. Nattokinase: fremmer et sundt blodomløb, samt bidrager med en antioxiderende virkning.

 

Mange personer benytter blandt andet Neprinol AFD mod peyronies, der som oftest er fremkommet som følge af arvævsskader. Afhængig af behovet kan kosttilskuddet tages i doser som terapeutisk, øget support og vedligeholdelse.
Læs mere om Neprinol AFD her.

 

Naturligt og sikkert

 

Denne metode til at takle arvæv anses for et naturligt kosttilskud og medfører deraf ingen bivirkninger. Foruden positive resultater i forbindelse med arvæv, vil du også opleve en styrkelse af immunforsvar og det daglige energiniveau.