Har du fundet den rette? 10 tegn på jeres forhold er nået den komfortable zone

Al begyndelse er svær, men hvis du er heldig, når du til det punkt, hvor du kan dele alt med din partner og slappe fuldstændig af i hans/hendes selskab.

De fleste kan nok nikke genkendende til, at dating og kærlighed får én til at gøre de mærkeligste ting og bekymre sig om alverdens småting. I tide og utide render du i bad udstyret med skraber og skum, kigger dig i spejlet for at tjekke, at du er lækker nok og skifter tøj som en teenager.

Men hvis forholdet vokser sig stærkt, holder vi med tiden op med at anstrenge os og give os ud for at være noget, vi ikke er. Og pludselig når man et stadie, hvor intet er for pinligt - uanset om det bumser på uheldige steder på kroppen, menstruation eller kæmpe brølere.

Læs også: Fem hemmeligheder, som kvinder ikke fortæller deres mænd 

Opnåelsen af dette behagelige og komfortable stadie kan være tegn på, at du har fundet den eneste ene.

Her er 10 punkter, som ifølge Metro indikerer, at du og din partner er nået dertil:

1. Den dårlige morgenånde hos din partner giver dig ikke brækfornemmelse mere. Du er faktisk blevet ret vant til den, og du lægger nærmest ikke mærke til den mere.

2. Du har affundet dig med, at piger prutter. I har faktisk en konkurrence efter indisk takeaway om, hvem der kan få katten til at flygte fra sit skjul under dynen.

3. Du kan fortælle din partner, at aftenens middag faktisk var temmelig dårlig. Og "kokken" vil nikke og indrømme det. 

4. En samtale behøver ikke at stoppe, fordi en af jer skal på toilettet. Og talestrømmen dør ikke ud på grund af en mærkelig blop-lyd fra toilettet.

5. At dele tøj er en helt almindelig ting. "Jeg går med lyserøde sokker, når der er vasketøjskrise, og min kæreste hopper i mine boksershorts. Og hvad så?"

Læs også: Afslørende forskning: Søvnpositionen fortæller alt om kærligheden i parforholdet 

6. Du bliver irriteret, når nogen spørger om din partner bruger sukker i kaffen. Alle burde kende svaret på dette vigtige spørgsmål. Men nej, det er bare dig, der elsker din partner op over begge ører.

7. Du ved, at din kæreste piller næse og har gjort det siden barns ben, men du tager dig ikke af det, du vil stadig gerne holde i hånd.

8. Du kan spise som en gris. I det første lange stykke tid spiste du pænt med kniv og gaffel, uanset hvad du spiste. Men nu spiser du gerne med fingrene og er ikke bleg for at få mad rundt om munden.

9. Gensidig kropspleje, også når det er ulækkert. "Skat, jeg har en stor bums på ryggen, kan du ordne den. Tryk og splat!"

10. I kalder ikke hinanden for "skat" eller "prinsesse" længere, i stedet har I grove kælenavne, som ingen andre forstår.   

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip