Her er grunden til at drikke en kop vand med gurkemeje hver morgen

Det er det værd at komme en smule tidligere ud af fjerene om morgenen for at starte dagen med denne dampende kop sundhed. Denne her vil give dig superkræfter.

Opskriften er ikke just sammensat med henblik på at forkæle dine smagsløg, men din krop vil elske dig for at synke den karrygule drik alligevel.

Det er brugeren Grate & Full, der har lagt den nærende opskrift på Youtube, hvor hun forklarer, at hun tydeligt kan mærke de sundhedsmæssige fordele på egen krop.

Den varme te indeholder citron, honning, kokosolie, ingefær og gurkemeje, som er fem ingredienser, der er sprængfyldt med velgørende næringsstoffer.

Gurkemeje indeholder curcumin, som bliver kædet sammen med flere gavnlige effekter - Kræftens Bekæmpelse beskriver blandt andet, at det gule pulver muligvis kan forebygge en lang række kræftformer.

Derudover har pulveret en stribe andre helbredseffekter. Det kan blandt andet bekæmpe bakterier og virus i kroppen, det kan forebygge leddegigt og knogleskørhed, bidrage til at bekæmpe psoriasis og hele sår.

Dagens.dk har tidligere beskrevet, hvilke superkræfter ingefærkokosolie og citron har, og det er ikke så få endda. I klippet herunder bliver der tilsat honning for at gøre smagen lidt mere tålelig, men honning bidrager faktisk med mere end bare sødme - det kan du læse mere om her

Når de fem vidundermidler bliver rørt ud i kogende vand, udgør de til sammen lidt af en sundhedseksplosion, som både er hurtig og nem at lave derhjemme.

Få hele opskriften med gurkemeje i videoen herunder.

Turmeric Ginger Tea

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip