Indgroet hår behandling – Bedst i test

PA

367 uger siden

|

03/07/2017

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links.

Mange personer rammes af indgroet hår, hvilket både kan resultere i smerte, røde knopper, små bylder og lignende. De opstår oftest i forbindelse med hårfjerning (særligt barbering) på benene, under armene, i intime områder osv. I denne artikel kan du få et overblik over de bedste behandlinger mod indgroet hår, der udbydes på markedet.

 

Shytobuy.dk har testet deres store udvalg af produkter mod indgroet hår. 9/10 af alle personer, der indgik i undersøgelsen foretrak Skin Doctors Ingrow Go™ som den bedste behandling mod indgroet hår. Det er en effektiv lotion, der er egnet til både mænd og kvinder. Den er i stand til at eliminere og reducere indgroet hår, røde knopper og skægpest efter hårfjerning ved effektivt at rense og eksfoliere huden. På den måde fjernes alle døde hudceller, der ellers er hovedårsagen til den generende forstoppelse af hårsækkene.

 

Navn: Ingrow Go™

Pris: 139.00,-

Forhandler: Shytobuy.dk

 

Vejledning til fjernelse af indgroet hår

 

1. God hygiejne

Udskift jævnligt barberskrabere og sørg for at rengøre hårfjerningsudstyr ofte. Bakterier er hovedårsagen til infektion af indgroet hår og dette punkt er deraf essentielt.

2. Eksfolier din hud

Eksfolier området på kroppen, der er ramt af indgroet hår. Skrub skånsomt området 1-2 gange om dagen. Når du eksfolierer huden fjernes skidt og død hud, hvilket sikrer at håret vokser ud normalt. På følsomme områder er det vigtigt at skubbe skånsomt, da irritation og yderligere infektion ellers kan provokeres.

3. Vask området

Inden en decideret behandling påbegyndes, er det vigtigt at det pågældende område af huden er rent og optageligt overfor de ingredienser som produktet tilbyder. Ved at lægge et vådt, varmt håndklæde på det plagede område, blødes huden op, så porerne åbner sig. På den måde er huden mere modtagelig overfor de plejende og lindrende ingredienser i Ingrow Go™.

4. Ingrow Go™ Behandling

Påfør Ingrow Go™ på det inficerede område. Derefter vil væsken trænge dybt ned i hårfolliklerne og effektivt eksfoliere huden, så indgroede hår kan komme ud. Ved at benytte denne behandling jævnligt vil du udrydde indgroet hår, herunder byld-dannelse, røde knopper, betændelse og infektion.