Kuren mod tømmermænd: Derfor skal kæresten med i seng

Foto: Shutterstock

Det er sjovt at tage ud i weekenderne, men knap så sjovt, når tømmermændene og den tunge hovedpine rammer dagen efter. Men hvad nu hvis, der er en løsning på tømmermænds-lidelsen, som du ikke kendte til?

Denne artikel indeholder affiliate links

Sammen med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, giver vi 3 gode grund til, at du kan få en sjovere og bedre tømmermændsdag, hvis du begynder at hive din kæreste med i seng. 

Kuren mod tømmermænd kan nemlig være noget andet end vand og panodiler - nemlig kys, kram og god sex. 

1. Sex fylder tiden ud på den rigtige måde
”Få kæresten med i seng. Det får tiden til at gå meget hurtigere,” fortæller assisterende professor Joris C. Verster fra Utrecht Universitet til MensHealth. 

Hvis du bruger din dag med tømmermænd på at være intim med din kæreste, så flyver de lange minutter altså afsted. Tilmed vil du opleve en smertelindrende effekt, når du har sex, da du også får nemmere ved at slappe af på grund af de såkaldte glædeshormoner, som sex udløser. 

2. Sex gør dig søvnig
For de fleste, er den bedste kur mod tømmermænd en god, lang og tung søvn. Men desværre sover man dårligt, efter at have drukket. Sådan forklarer magasinet Health det. 

En måde at komme til at sove på, er heldigvis indenfor rækkevidde. Igen handler det om, at du skal have din kæreste med i seng.

For især mænd gælder det, at en orgasme kan få søvnen til at melde sin ankomst. Mænd sover nemlig ofte godt efter sex, da en orgasme for dem udløser hormonet prolaktin, som fører til søvnighed og døsighed, skriver MentalHealthDaily. 

Er du kvinde skal du ikke blive nervøs. Kvinder bliver nemlig også trætte efter sex, da sex udløser endorfiner, som - selvom det kan gøre os høje - også får os til at blive trætte efter en god orgasme. 

3. Tømmermændstid er puttetid
Hvis I alligevel ikke kan flygte fra tømmermændene ind i drømmeland, er tiden i sengen ikke forsømt.

For en måde, hvorpå I kan distrahere tankestrømmen fra tømmermændene, er ved at være intime og nyde hinanden. Mere simpelt kan det ikke siges.

Gennem lange, varme kram og kærtegn vil din partner nemlig føle sig værdsat og elsket.

Og det er netop noget, som du og din kæreste har ekstra meget brug for, når I er ramt af tømmermænd, og har ekstra ondt af jer selv. 

Tømmermænd i sengen kan lede til mere
Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer, at det kan være godt med lidt hjælpemidler i sengen dagen derpå. For selvom sex fører mere testosteron med sig for mænd, så kan der godt være brug for en ”Kickstarter” lige i starten:

”Hvis der er brug for lidt ekstra hjælp i sengen, så er en LELO Noa Luksus Par Vibrator rigtig god. Det nemlig er en klassiker, når det kommer til nydelse og tilfredsstillelse. Den vibrerer udvendigt og indvendigt, og tilfører også vibrationer hos manden.”

Tag derfor lidt hjælpemidler i brug, om nødvendigt, eller nyd blot en god dag i sengen med lange, varme kram - og at I kan være fælles om at pleje hinanden uanset om der er sex på programmet eller ej.

 

Dagens Gossip