Kvinde i svømmehal sagde, hendes stomipose giver børn ar på sjælen - hendes reaktion er perfekt

For første gang i mange år, var det muligt for jade Hughes at komme i svømmehallen, men en fremmed kvinde valgte at ødelægge den dag.

- Jeg var i vandet, og den her kvinde, som nok er i 50’erne, kom op til mig og sagde ‘synes du, det her er passende i svømmehallen?’.

Hughes var chokeret og fik ikke sagt noget som svar. Den fremmede hentede livredderen, som kom hen, skriver Mirror.

Livredderen var dog ikke glad for situationen, og selvom hun gav beskeden videre, så tilføjede hun, at Hughes bare skulle blive ved med at svømme, som hun ønskede.

Da hun var blot 17 år gammel, fik Jade Hughes konstateret en kronisk tarmsygdom, som gjorde livet surt for hende.

I starten troede hun bare, hun havde fået en midlertidig mavesygdom, men det vist sig at være noget meget værre.

I mange år kunne hun ikke holde på afføringen. Når hun først følte, hun skulle på toilettet, var det med at være hurtig.

Læs også: Ad ad: Disse klamme ting sker, når du ikke skifter sengetøj ofte nok

Hughes kæreste måtte ofte holde ind til siden og derudover oplevede hun så slemme smerter, at hun nogle gange vågnede skrigende om natten.

Derfor valgte den 23-årige kvinde til sidst at få en operation, så hun kunne bruge en stomipose, og livet har været helt anderledes siden.

Hun har kunnet gå, hvor hun vil, uden at medbringe spand, vådservietter og skiftetøj til, når det går galt.

Til sidst inden operationen var hun blevet så lille, fordi hun havde tabt sig så meget på grund af sygdommen. Men nu er hun gået i gang med at træne for at tage på og blive sundere.

Og selvom den fremmede kvinde skældte hende ud, så siger Hughes, at kvinden ikke aner, hvad hun er gået igennem. Den 23-årige har tænkt sig at fortsætte med at svømme.

Hun opfordrer alle kvinder til at elske deres kroppe.

- Kvinder, elsk jeres kroppe. Tykke, tynde, ar, strækmærker, og lorteposer. Elsk jeres kroppe, for Søren! (Oversat red.).

 

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip