Læge håner vaccinemodstander: Jeg tager dine penge og giver dem til vaccineprogrammer

Stefan Lanka er en alternativ og omstridt, tysk biolog, skriver Fritanke.no.

Biologen tilhører gruppen af vaccineskeptikere, der benægter, at der findes HIV- eller mæslinge-vira. Disse vira er opfundet af medicinalindustrien for at skræmme os forbrugere og dermed skabe nye markeder for medicinalprodukter, mener han.

I 2011 udlovede han derfor en dusør til den, der kunne bevise, at mæslingevirus findes. Dusøren lød på 100.000 Euro svarende til cirka 750.000 kroner.

Læs også: 6 farlige argumenter mod vaccinationer, som vi er nødt til at aflive

Det mente lægen David Bardens sagtens, han kunne. Han sendte derfor Stefan Lanka en udførlig rapport med videnskabelig dokumentation og ikke mindst sit kontonummer, som dusøren dermed kunne overføres til.

Lanka nægter dog at lade sig overbevise af dokumentationen og tilføjede dengang som nu, at han ikke accepterer forskning, der publiceres i anerkendte medicinske tidsskrifter.

Læs også: Sundhedstyrelsen: MFR-vaccinen er en sikker vaccine

Lægen Barden lod ikke sagen ligge, og hev vaccinemodstanderen i retten. Domstolen i den tyske by Ravensburg dømte i torsdags Stefan Lanka til at betale sin lovede dusør på 100.000 Euros til lægen, der ifølge Die Welt siger, at han er ”svært fornøjet” over at få medhold. Han regner med at donere pengene til vaccineprogrammer i tredjeverdenslande, når han får pengene.

Der må være grænser for ytringsfriheden i den slags sager, mener han. Lanka giver dog ikke op så let og anker derfor sagen, fordi han stadig ikke mener, der er tale om ”god videnskab”.