Lægerne troede denne teenagepige måske var gravid - sandheden viste sig at være hjerteskærende

Den 18-årige cheerleader og studerende Riley Benado fra Californiens historie er lige dele inspirerende og tragisk.

Lige nu spredes den som en løbeild på nettet. Hun har skrevet sin historie på indsamlingssiden GoFundMe, hvor hun samler penge ind til sin behandling.

Den 14. september i år tog hun til sin gynækolog for at blive tjekket, fordi hun oplevede, at hun var oppustet og havde ondt i sit bækken.

- Det lignede, at jeg var gravid i femte måned. Lægerne gav mig en graviditetstest, og selvfølgelig var den negativ. Jeg oplever alt det her, men jeg er stadig jomfru, fortæller den 18-årige.

Lægerne besluttede sig for at lave en ultralydsskanning for at se, om der var noget unormalt i maven. Her fandt de ekstra væske i maven, men det var svært at se organerne nok til at afgøre, om der var noget galt.

Tre dage senere kom hun i en CAT-skanner, så lægerne bedre kunne se hendes æggestokke og blindtarm.

- Lægerne ringede tilbage til mig dagen efter, så snart de fik resultaterne. Jeg tog tilbage til min gynækolog, så snart de ringede, og hun sagde, at der var 98 procents risiko for, at jeg havde æggestokskræft, skriver den 18-årige.

Kræftdiagnosen blev officiel i onsdags. Riley Benado blev opereret i går. Her blev alle organer, der var inficeret af kræften fjernet. Det inkluderede hendes æggestokke og livmoder.

- I denne alder er det ikke alene skræmmende, at noget af min krop skal fjernes, men det er hjerteskærende. Jeg har altid drømt om at få mine egne børn og en familie. Jeg elsker børn så meget, så at vide, at jeg aldrig får et barn med mine egne gener og karakteristika, ødelægger mig, skriver hun.

Indsamlingen skal dække noget af den store hospitalsregning. Der er indtil videre indsamlet 25.705 dollars - svarende til 260.000 kroner.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip