Mand fik 17cm stor patron op i numsen: "Han gled og faldt ned på den"

Foto: Privat

Politiet i Gloucester i England er blevet kaldt ud til en noget speciel opgave, da de reagerede på "en melding om en patient, som var dukket op med ammunition i hans rektum."

På Gloucestershire Royal Hospital i Gloucester i England udtaler lægen Carol Cooper ifølge The Sun, at det er normalt, at patienter kommer ind på skadestuen med alt fra vinglas og ketchupflasker til dele af støvsugere oppe i deres endetarm. 

Cooper har dog aldrig før oplevet at måtte tilkalde bombeenheden til skadestuen... men det har hun nu.

Læs også

Mand limede låsen til vaccinationscenter: Nu er han i fængsel

En unavngivet patient dukkede op på skadestuen med en anti-tank patron i hans endetarm. Personalet på skadestuen frygtede, at patronen kunne eksplodere og valgte derfor at tilkalde bombeenheden. 

Tropper fra 11 Explosive Ordnance Disposal Regiment (som er den britiske hærs bombeenhed) rykkede ud til hospitalet for at undersøge ammunitionen. 

En talsmand fra enheden har udtalt til The Sun: "Det var en tyk og spids klump bly designet til at bore sig igennem panseret på en tank. I bund og grund var det en uvirksom klump metal så ingen liv var i fare - i hvert fald ikke andres."

Den anonyme patient var dog ikke helt uskadt og Cooper udtalte, at patienten kunne være død, hvis patronen havde revet hul på hans tarme. 

Patronen var en 57mm patron på cirka 17cm x 6cm fra Anden Verdenskrig. Da patienten blev adspurgt, hvordan patronen var endt i hans endetarm, fortæller en kilde til The Sun, at patienten har sagt, at "han fandt den, da han ryddede ud i sine ting. Han stillede den på gulvet, og så gled han og faldt ned på den, så den røg op i hans røv." 

Grunden til at manden var i besiddelse af en anti-tank-patron fra Anden Verdenskrig var, at han samlede på militære genstande. 

Manden er udskrevet fra hospitalet og forventes at komme sig helt efter episoden. 

Læs også

Har du denne vane? Så stiger risikoen for kendt lidelse markant

 

 

Dagens Gossip