Mands numsehul faldt ud af kroppen, da han havde siddet for længe på toilettet med sin mobil

Den uheldige unge mand kunne pludselig mærke at noget var helt galt, da han sad på toilettet. Foto: Shutterstock

En yngre mand måtte hasteindlægges på hospitalet, da hans rektum pludselig hang mellem benene, da han rejste sig fra toilettet.

Man kan godt komme til at nyde tiden på toilettet mere, end hvad godt er.

Tidligere tog mange mænd avisen eller deres yndlingsmagasin med på den hvide porcelænstrone.

Men med smartphonens udbredelse og de utallige artikler eller spil, som man har lige ved hånden, er tiden på toiletbrættet steget markant, og for en ung kinesisk mand, skulle det få alvorlige følger, skriver Metro. 

I søndags havde den anonyme kinesiske mand siddet på toilettet i over en halv time med sin telefon og forsøgt at ‘komme af med det hele’, da han opdagede, at noget var helt galt.

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

Den unge mand kunne fornemme at noget ikke var som det skulle være i bagenden, og derfor fik han travlt med at komme på hospitalet, hvor lægepersonalet kunne tage imod ham på  The Sixth Affiliated Hospital of Sun Yat-sen University i den kinesiske by Zhongshan.

Den unge mand havde mobilen med på toilettet og forsøgte i en halv time at komme af med afføringen. Foto: Shutterstock

Og her kunne lægerne ganske rigtigt undersøge manden, og se, at mandens rektum var faldet ud af kroppen, hvor der hang en 16 centimeter lang klump ud af mandens bagende.

Tilstanden kaldes på dansk endetarmsfremfald eller rektalprolaps, hvor dele af endetarmen ikke længere holdes på plads, men ryger med ud af kroppen, når man eksempelvis går på toilettet. I dette tilfælde var det dog et meget alvorligt tilfælde, hvor manden i mange år havde lidt under den tabubelagte lidelse.

- Patienten har haft rektalprolaps, siden han var fire år gammel, hvor at tarmen har haft mulighed for at trække sig tilbage af sig selv. Men han har ikke fået lidelsen behandlet, hvilket med tiden har forværret tilstanden, siger den ansvarlige læge Dr. Su Dan til lokale kinesiske nyhedsmedier.

Læs også

Mand delte ‘pinlig’ video af sin kæreste på bar: Nu hyldes hun af kvinder over hele verden

Lidelsen ses oftest hos børn eller ældre, der har haft forstoppelse og en besværet afføring, hvilket har nedbrudt de muskler, der holder endetarmen på plads.

Det er dog muligt at operere endetarmen på plads igen via en operation, hvilket også var tilfældet for den meget uheldige kinesiske mand, hvor lægerne forkortede endetarmen.  

Flere populære nyheder

Sådan kan du se, om en mand er forelsket i dig - Kvinder er fra Venus - mænd er fra Mars. Sådan lyder en gammel sætning. Men, når det kommer til kærlighed og forelskelse, så er det ikke meget galt. Dagens.dk har fået flere henvendelser fra kvinder, som undrer sig over, hvordan man kan se på en mand, om han er forelsket.

Kim Kardashian sex tape - Det er 10 år siden, at nyheden om Kim Kardashian berømte sex tape med R&B-sangeren Ray J ramte medier. Videoen blev kaldt ‘Kim Kardashian, Superstar’ af de erotiske filmselskab Vivid Entertainment og det vil for altid være associeret realitystjernens navn på godt og ondt. I anledning af 10-året for optagelserne har Dagens.dk samlet 10 fakta om den famøse kendis-sexfilm, som skabte overskrifter over hele verden.

Test dig selv: Det siger dine håndflader om din personlighed - Stregerne i vores håndflader er ikke bare unikke - nogle hævder, at de ligefrem kan afsløre en masse om vores personlighed og kærlighedsliv. Den begynder et sted under din langefinger eller pegefinger og løber til siden af din håndflade under din lillefinger. Her er de fire typer af hjertelinjer.

5 planter du kan stille i soveværelset, som virker mod søvnløshed - Glemt alt om medicin, hypnose eller anden behandling. Lider du af søvnproblemer, så kan en simpel stueplante eller to hjælpe på nattesøvnen. Vi har lavet en guide her med fem sunde planter - især aloe vera plante gør underværker!

 

Dagens Gossip