Mørke rande og poser under øjnene? Sådan slipper du af med dem

PA

357 uger siden

|

17/09/2017
Hvis du er en af de mange, som ikke helt får de 8 timer du har brug for om natten, eller blot har uheldige gener, kender du alt for godt til at have poser eller mørke rande under øjnene. Der er flere forskellige grunde til dette problem, og også flere forskellige løsninger.

Dagens topnyheder

Hvorfor får man mørke rande?

Poser under øjnene og mørke rande kommer som følge af flere forskellige ting. De mest almindelige grunde skyldes din livsstil.

 • Kost:
  Hvis du ikke får nok af nogle bestemte vitaminer som K, E, C og B12, kan det gøre dig mere modtagelig over for poser og mørke rande over øjnene. Derudover skal du passe på med at spise for meget salt, da det fører til væskeophobninger.
 • Rygning:
  Tobaksrøg skader cirkulationen i din krop, hvilket kan føre til at dine blodårer ser mørkere ud, og der er netop mange blodårer i øjenområdet, hvor der også er tynd hud. Derudover
 • Alkohol:
  Alkohol får væske til at ophobes i kroppen, især under øjnene, så hvis du drikker mere end normen, eller blot oplever at dine rande er værre efter indtag af alkohol, kan det være en ide at skære ned på mængderne.
 • Mangel på søvn:
  Hvis du får sovet for lidt, kan det være en stor synder i forbindelse med dine poser og mørke rande. Mangel på søvn gør nemlig huden hævet, slap og irriteret, især i øjenområdet. Her er den bedste løsning at gå lidt tidligere i seng, eller køle og fugte dine øjne, fx med agurkeskiver eller kolde teposer.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis du lider af mørke rande og store poser under øjnene, kan det være en ide at følge nogle af ovenstående tips, som at spise sundere, kvitte cigaretterne og alkoholen, og så få sovet noget mere.
Hvis du derimod er på et sted i dit liv hvor dit barn holder dig vågen om natten, eller du ikke har tid til at spise så sundt som du gerne ville, kan det være du er nødt til at se mod andre løsninger, som kan behandle mørke rander og poser under øjnene.

Remescar Eye Bags and Dark Circles

Et effektivt middel til at fjerne poser og mørke rande under øjnene, er en creme fra Remescar. Denne creme er designet specifikt til førnævnte problem, og er ekstremt hurtigvirkende. Du vil i mange tilfælde kunne se resultaterne efter blot et par minutter.

Eftersom ingredienserne i dette produkt udelukkende er naturlige, er der lille til ingen risiko for uønskede bivirkninger.

Hvordan bruges produktet?

Først vasker du dit ansigt med enten varmt vand eller en ansigtsrens. Derefter påfører du en fugtighedscreme og venter til den er absorberet, hvorefter du påfører hvad svarer til et riskorn af cremen fra Remescar, og dubber den på til cremen er absorberet.
Efter 2 minutter kan du begynde at lægge makeup som normalt.

Officiel forhandler

Hos Leluna.dk forhandles øjencremen fra Remescar, som består fuldt ud af naturlige ingredienser. Leluna.dk er et online skønhedsunivers med mange spændende produkter, og som har gjort kunder glade siden 2009.