Mor forklarer hvorfor hun ikke vil vaccinere sine børn - De skal heller ikke gå med ble

Det er blevet "populært" ikke at vaccinere sine børn, og nu står en mor frem og fortæller om, hvorfor de har valgt ikke at vaccinere deres børn, selvom de kan medføre meget farlige sygdomme.

Det er et af tidens hotteste emner. Skal man vaccinere sine børn, eller er det faktisk bedre at lade være? Det meste forskning og data peger på, at man fortsat skal blive ved med at vaccinere sine børn, da det blandt andet er det, der holder børn fra at få vokse op og få sygdomme som mæslinger, tuberkulose og andre farlige sygdomme.

Hos World Health Organisation har man sat ikke-vaccinerede op på deres top 10-liste over de farligste globale sundhedstrusler i 2019, og derfor kan det være rigtig svært at forstå, hvorfor man ikke skulle vælge at vaccinere sine børn mod forskellige farlige sygdomme.

En af dem der ikke har valgt at vaccinere sine børn, er Shanelle Cartwright, der er gift med den professionelle rugby-spiller Bryce Cartwright, og hun fortæller, at der ligger rigtig meget research bag hendes beslutning om ikke at vaccinere børnene. Det var dog ikke uden modstand fra hendes mand.

”Jeg kan huske, at han var så forsvarende, da jeg først bragte det på banen, og han blev sur på mig for overhovedet at foreslå, at vi ikke skulle vaccinere børnene,” fortæller hun ifølge det britiske medie Mirror.

Hun forsøgte derfor at få ham til at læse nogle sider i Dr. Suzanne Humphries bog, der fortæller om bagsiden ved at lade sig vaccinere. Det skulle blandt andet være, at man hæmmer sit immunforsvar, og det var åbenbart nok til at overbevise manden.

”Så læste han en indlægsseddel og et par sider af en af Dr Suzanne Humphries bøger, hvor han så vaccinationer under et nyt lys, og nu er vi her,” fortæller hun.

Kommende børn skal ikke bruge bleer

Det er dog ikke kun indenfor området af vaccinationer, at Shanelle Cartwright og hendes mand er ret konservative. Når de får deres næste barn, så har de planer om, at det barn ikke skal gå med ble, da det ikke er naturligt.

Hun sammenligner det med, at vi også lærer killinger at gå i kattebakker og hundehvalpe at gå udenfor.

”Alle pattedyr vil pr. instinkt ikke lave i deres egen rede, og vil i stedet gøre det, hvor deres mor fortæller dem, at de skal gøre det. Du skider ikke i bukserne, fordi du ved det er ubehageligt og klamt,” fortæller hun og fortsætter:

”Ligesom du lærer en killing at gå i en kattebakke eller en hundehvalp at gå udenfor – så kan du lære en baby det samme,” lyder det fra moren, der også er personligtræner.

Hos World Health Organisation opfordrer de på de kraftigste folk til ikke at hoppe med på bølgen om ikke at lade sig vaccinere. De skriver blandt andet på deres hjemmeside, at vaccinationer i øjeblikket forhindrer mellem 2-3 millioner dødsfald om året, og yderligere 1.5 millioner dødsfald kunne undgås, hvis flere blev vaccineret på et globalt plan.

Læs også

I dag er der størst sandsynlighed for, at du bliver droppet af kæresten

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip