Nu findes der endelig en testosteron booster som virker

PA

382 uger siden

|

17/03/2017
Der findes en lang række af forskellige kosttilskud, der påstår af de er i stand til at øge dit testosteronniveau.

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links.

Mange af de kosttilskud, der hidtil har været udbudt i Danmark, er dog kendt for at have en yderst begrænset effekt, hvilket en række af anerkendte forskere indenfor testosteron og muskelopbygning nu endelig har gjort noget ved i form af en revolutionerende ny testosteron booster.

Testrogain – Testosteron kur

Det seneste produkt på markedet går under navnet Testrogain, som er et naturligt testosteron tilskud til mænd som vist tegn på testosteron mangel.

Denne testosteron kur arbejder aktivt for naturligt at øge testosteronniveauet i kroppen og genoprette den hormonelle balance hos mænd i alle aldre.

Dette ny opfundne middel er baseret på mange års research og består udelukkende af naturlige ingredienser, der på baggrund af sin unikke formel er i stand til at gå ind og aktivere kroppens anabolske processer.

Testosteron er vigtigt for maskuliniteten

Det mandlige kønshormon testosteron er et hormon vi selv producerer, men i takt med alderen oplever mænd, at det naturlige testosteronniveau i kroppen daler. Konsekvenser ved dette kan indebære dårligt humør, depressioner, træthed og tab af muskelmasse.

For at opretholde en sund maskulinitet er det af den grund nødvendigt for nogle mænd af tage et testosteron tilskud.

Testrogain er baseret på en blanding af testosteron og en LH booster, der kombineret med antiøstrogener og DHT-hæmmere er i stand til at opretholde et naturligt højt testosteronniveau i kroppen.

Har jeg brug for en testosteron booster?

Undersøgelser viser, at nogle mænd naturligt har et for lavt testosteronniveau i kroppen, hvilket medfører en række af bivirkninger, som kan have stor indflydelse på livskvaliteten.

Så oplever du eksempelvis problemer med at tage på i muskelmasse, manglende sexlyst, depression, forvirring omkring livet osv. er det en mulighed, at din krop ikke er i stand til at opretholde et passende testosteronniveau.

Symptomerne kan variere mellem personer, men for at være sikker på diagnosen kan det være en god ide at tage forbi din læge og få taget en blodprøve, som kan fastslå om din krop har mangel på testosteron.

Hvis dette er tilfældet kan du med fordel prøve en klinisk testet testosteron booster og opleve gode forandringer allerede efter et par ugers brug. Den optimale tidsperiode for at stabilisere niveauet i kroppen er dog 2-3 måneder.