Ny pille kan stoppe tidlig sædafgang: Nu kan mænd holde 4 gange længere

Det kan være frustrerende for både mænd og kvinder, hvis manden lider af for tidlig sædafgang. Heldigvis kan der være hjælp til dem, da en ny pille ser ud til at kunne forlænge samlejet med op til fire gange.

Så er der rigtig godt nok til de kvinder, hvis partner har det med at skyde kanonen lidt for hurtigt af. En ny pille der er på vej, kan nemlig hjælpe mænd der lider af for tidlig sædafgang, og dermed forlænge et samleje med op til fire gange.

I øjeblikket er over 200 mænd, i færd med at deltage i et prøveforsøg, hvor de skal teste et nyt produkt. Hvis det virker, vil det kunne hjælpe de cirka en ud af tre mænd, der i gennemsnit lider af for tidlig sædafgang.

Produktet virker ved, at det går ind i kroppen og stopper oxytocin med at binde sig til cellerne, og det skulle hjælpe med at forsinke en orgasme.

Gennemsnittet kunne holde i 33 sekunder

Testforsøget med mere end 200 mænd, er kommet i stand på baggrund af et tidligere forsøg foretaget af Tulane University School of Medicine, hvor 88 mænd blev testet. Nogle af mændene prøvede den nye pille, mens resten fik en placebo-pille.

I begyndelsen af testen der varede seks uger, kunne mændene i gennemsnit holde sig i 33 sekunder, før de fik en orgasme. Da de seks uger var gået, viste det sig, at mændene der tog den rigtige pille, kunne holde sig næsten fire gange længere, end da forsøget begyndte.

Nu er så yderligere 220 mand sat til at testerproduktet, og hvis det igen viser sig effektivt, så er det et produkt, der kan komme på markedet indenfor ganske få år.

Ifølge en undersøgelse foretaget af det britiske sundhedssystem, er den gennemsnitlige længde for en mand til at opnå orgasme under seks cirka 5.5 minutter. Det vides dog ikke, hvor mange mænd, der lider af for tidlig sædafgang, da mange skammer sig for meget til at søge hjælp.

”Vi ved ikke præcis hvor mange mænd, der lider af det, fordi det kan være pinligt for dem at søge hjælp, men det kan være helt op til hver tredje,” fortæller Dr. Sarah Jarvis til det britiske medie The Sun.

Det britiske sundhedssystem kommer med flere tips til, hvordan man uden medicin kan hjælpe med at forebygge for tidlig sædafgang. Det inkluderer blandt andet masturbation en eller to timer før et samleje, benytte sig af et tykt kondom, eller at holde pause i løbet af samlejet.

Læs også

Gæster tilkaldte politiet: Oralsex i Viborg Svømmehal

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip