Ny slankekur tillader dig at spise kage hele dagen - og stadig gå ned i vægt

Det kan være svært at sige det lille ord “nej”, når kollegerne sætter kage på bordet.

Den kamp kender den 40-årige Deborah Schipper alt til. Hun kæmpede ud over en del overflødige kilo også med søvnløshed og en række invaliderende hudsygdomme. Men så besluttede hun sig for at gå til slankekuren på en ny måde. Det skriver Daily Mail.

Efter at have prøvet flere udrensningskure og have kæmpet med sult og lavt energiniveau, besluttede hun sig for at prøve noget helt andet.

- Jeg har altid været nogenlunde sund, men de søde sager og forarbejdede fødevarer sneg sig ind, når jeg havde travlt på jobbet og havde brug for et energi-boost, siger Deborah Schipper.

I stedet for at vende de søde snacks ryggen besluttede hun sig for at prøve at lave dem sundere. Det er der kommet en bog ud af. The Cake Cleanse bygger på at tilføre søde sager til den daglige diæt - men søde sager, der er bygget på sunde fødevarer.

Læs også: Forskere: Derfor bør du faste fem dage hver måned

- Det handler om sund morgenmad, frokost og aftensmad, men også om dårlig mad, der bliver god mad. Så den indeholder ting som pandekager, der faktisk er rigtig gode for dig, siger hun.

Siden hun er begyndt at inkoorporere sunde, søde snacks i sin diæt har hun tabt sig, og 90 procent af generne i forbindelse med eksem og søvnløshed er ifølge hende selv væk.

Bogen indeholder mere end 100 opskrifter. Mange af dem er såkaldte “mug cakes”, der kan laves i et krus i mikroovnen.

- Du kan lave dem på et minut og tage ingredienserne med på arbejde, siger Deborah Schipper.

Alle opskrifterne er blevet til med hjælp fra en diætist.

- Med disse kager kan du spise dem og begynde en god dag med sund kost, og børnene elsker dem også… de er fulde af skjulte grøntsager, og de aner det ikke, siger hun.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip