Ny trend: Laserhårfjerning hjemmefra

PA

370 uger siden

|

13/06/2017
Hvis du er en af dem som efter lang tids irriterende hårfjerning med skrabere og voks er gået over til mere permanente løsninger som laserhårfjerning og elektrolyse, vil denne nyhed være lige noget for dig.

Dagens topnyheder

Det er nemlig nu blevet muligt at få laserhårfjerning hjem i dit eget hjem, så du ikke behøver betale i dyre domme for at få fjernet dine hår med en mere effektiv metode end voks eller skrabere.

Takket være laserhårfjerning fra Silk’n kan du nu får mere permanente hårfjerningsløsninger ind i dit eget hjem. Deres apparater fungerer ved at anvende en teknologi ved navn HPL, som blot er hjemmeversionen af den teknik som de bruger på klinikker som hedder IPL.

Forskellen på HPL og IPL

Der har i mange år hersket stor tvivl hos forbrugerne om hvorvidt HPL-teknologien kunne give samme resultater som den professionelle IPL-teknologi. Dette har da også været med god grund, da der i mange år ikke var gode nok HPL apparater til hårfjerning på markedet, men den tid er bag os udtaler Michael Gold som er dermatologisk kirurg på Vanderbilt University Medical Center.

”HPL-apparaterne har i de seneste år oplevet en voldsom udvikling og leverer i dag resultater på samme niveau som IPL-apparaterne, med den fordel at behandlingerne er mindre smertefulde.”

”Det er dog vigtigt at huske på at HPL teknikken ikke varer lige så lang tid som IPL, men da man allerede har HPL apparatet i sit hus, er det nemt at komme til at foretage behandlingen igen, uden at man skal betale ekstra, når hårene begynder at vise sig igen.”

Er det pengene værd?

HPL apparaterne kan godt virke ret dyre, hvor nogle af de dyreste kan løbe op i flere tusinde kroner, som f.eks. Silk'n Glide Xpress der mange steder koster helt op mod 2.000 kroner. Fordelen ved at betale dette store beløb en enkelt gang, er at de holder til rigtigt mange behandlinger, så du ikke behøver give de 600-700 kroner det nemt koster at få foretaget en laserbehandling på en klinik.

Det vil altså sige at efter blot 3-4 behandlinger med et hjemmehårfjerningsapparat fra f.eks. Silk’n vil du have tjent pengene ind som det ville have kostet dig at tage på en klinik og vil derefter kunne fortsætte laserhårfjerningen ’gratis’ og så endda uden at skulle til at tage turen til den nærmeste klinik.

Kan de bruges på både kroppen og ansigtet?

De fleste laserhårfjerningsapparater fra markedslederen Silk’n kan bruges på både ansigtet og kroppen, men det er vigtigt at du tjekker for den enkelte model, da der kan være forskelle. Hvis enheden f.eks. er for stærk til brug i ansigtet kan det føre til irriterende skader på huden, hvis du bruger den forkert.