Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Om sommeren er det de færreste der har lyst til at bruge tid på solcreme, skygge og solhat, som vi ellers bliver rådet til.

Denne artikel indeholder affiliate links.

Dette er primært fordi vi gerne vil have en flot kulør, så alle kan se at vi har været på en god og lang ferie og fået masser af sol. Desværre er der en god grund til de mange råd. Det er nemlig ekstremt skidt for din hud at få for meget sol - faktisk anbefales det at man selv uden for sommertiden bruger ansigtscremer og makeup med solfaktor i, for at undgå skade på huden.

Hvad sker der når huden bliver solskoldet?

Når man bliver solskoldet er det fordi man har overskredet den mængde sol som hudens pigment kan beskytte mod. Dette betyder at en solbrun krop ikke nødvendigvis er et tegn på sundhed, men blot viser at huden har skullet beskytte sig selv fra de skadelige UV stråler. Den mørkere hudfarve er derfor et tegn på at huden for nyligt har været udsat for skade fra UV-stråler.

Selv hvis man vælger solarie frem for solskin, og derfor kun får UVA stråler frem for både UVA og UVB, bliver huden stadig permanent skadet. UVA stråler går nemlig endnu dybere ned i huden end UVB, så selvom man sjældent bliver solskoldet i solariet, vil det stadig medføre en præmatur aldring af huden, en større risiko for hudkræft og en forringelse af kroppens immunforsvar.

Hvordan kan du beholde en sund hud?

Den bedste måde at holde huden sund på, er at passe godt på den i solen. Det vil sige at der skal smøres solcreme af en passende faktor på, altså som minimum 15 hvis du har meget lys hud, og lidt lavere hvis du bedre kan tåle solen.

Selvom du helst skal undgå solens stråler på din hud, betyder det dog ikke at du skal være bleg hele året rundt. Der er nemlig massere af muligheder for at blive brun uden sol.

Selvbruner eller spraytan er de mest brugte metoder, og selvom de ikke er sundhedsskadelige, er der alligevel en del ulemper ved dem. Disse inkluderer pris og holdbarhed, da der ofte er forholdsvist høje omkostninger og lav holdbarhed, hvilket fører til hyppige genopfriskninger.

En mere holdbar løsning

Langt mere holdbar og fri for uønskede bivirkninger er det naturlige produkt Proto-Col som giver brun hud uden brug af solarie eller selvbruner. Produktet kommer i små kapsuler, som man tager 4 af om dagen, i de første 14 dages forbrug. Når den tid, eller den tid det tager dig at opnå den ønskede kulør, så er gået, kan du nøjes med at tage 2 eller 3 kapsuler om dagen, for at opretholde det farve niveau du finder passende.

Sådan fungerer Proto-Col

Proto-Col fungerer ved at fremskynde hudens melanin produktion naturligt. Kapsulerne indeholder Alpha- og Beta-Coarten, som blandt andet findes i gulerødder og mango, og som stimulerer melanin produktionen. Med dette tilskud reducerer du derfor kraftigt behovet for den skadelige og farlige eksponering af UV-stråler, men du forebygger også en præmatur aldring af huden.

Officiel forhandler i Danmark

På siden ShytoBuy.dk forhandles kapsulerne fra Proto-Col. Siden har fokus på at være diskret og privat, og har gjort tusindvis af kunder tilfredse siden 2003.

 

 

Dagens Gossip