Så længe skal du dyrke sex for at forbrænde en Snickers

Hvem siger, det skal være surt og hårdt at sørge for, at fredagsslikket ikke sætter sig på sidebenene? Du behøver ikke at styrte ned i træningcentret eller spænde løbeskoene for at give fedtet fra chokoladebarer kamp til stregen.

Alt hvad du skal gøre, er, at lokke kæresten med ind i sengen og komme i sving.

Læs også: Få psykologens svar: Det her betyder fem populære sexdrømme i virkeligheden

Hvis du har spist Snickers eller lignende chokoladebarer, kan du nemlig sagtens forbrænde kalorierne ved at dyrke lagengymnastik. Det kræver dog lidt tålmodighed, for nok kan sex give sved på panden og ømme kroppe, men det er ikke den hurtigste måde at forbrænde usunde godbidder på.

Ifølge Se og Hør afslører et canadisk sexstudie af par i alderen 18 til 35 år, at mænd gennemsnitslig forbrænder 4,2 kalorier i minuttet under sex, mens kvinder forbrænder 3,1 kalorier i minuttet under sex.

Ergo skal kvinderne gå lidt hårdere til stålet, for at opnår det samme resultatet som mænd.

Undersøgelsen konkluderer, at sex bedst kan sidestilles med en god gåtur og hører derfor til i kategorien "lettere motion”.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

Det vil sige, at en mand skal bolle i ca en time, for at få gjort kål på en Snickers med 240 kalorier i, og kvinder skal give den gas i en time og 15 minutter.

Hvis du er kvinde, og din mand ikke kan klare en time og 15 minutters sex, kan det oplyses, at man taber ca. 150 kalorier på en god omgang onani. En anden mulighed for at udligne kønsforskellen, er, at kvinden sørger for, at manden spiser lidt af hendes Snickers.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip