Se ægtepars vilde forandring: Tabte 238 kilo tilsammen

Det er ikke så lidt af en bedrift, som ægteparret Lauren og Justin Shelton på henholdsvis 26 og 27 år fra Jefferson City, Tennessee, USA har lagt bag sig.

Parret, der har været gift siden 2008, har på 19 måneder tabt 238 kilo tilsammen. Det skriver Daily Mail.

SE OGSÅ: 19-årig pige pumper jern fem gange om ugen

For begges vedkommende har mad gennem mange år været både ven og fjende. De begyndte begge at trøstespise i en ung alder. Hun på grund af sin generthed. Han på grund af en knæskade, som - paradoksalt - holdt ham fra at dyrke motion.

Begge med massiv overvægt til følge. Justin nåede at veje 204 kilo, mens Lauren nåede en vægt på 136 kilo.

Men alt ændrede sig i januar 2012.

SE OGSÅ: Fra tyksak til lækkermås - Se 33 vilde vægttab

Her blev Justin hastet til hospitalet med det, der skulle vise sig at være en infektion i den ene nyre. Det viste sig ikke at være alvorligt, men parret fik alligevel sandheden om deres overforbrug af mad serveret.

Justin var nemlig for tung til at ligge på den maskine, der skulle scanne hans nyrer.

Fra det øjeblik besluttede de at ændre livsstil. Parret ansatte en ekspert, der kunne hjælpe dem med at få styr på vægten.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Mange kilo senere indrømmer begge, at selv familiemedlemmer har svært ved at kende dem. Men frem for alt, så har oplevelsen styrket forholdet.

- Vores personligheder har ændret sig. Det styrker dig virkelig, når du har en hård udfordring foran dig, og man så kan gøre det sammen, fortæller Lauren Shelton.

VILD FORANDRING - SE BILLEDERNE I FULD STØRRELSE HER:

 

Dagens Gossip