Sjove, lækre og rige mænd giver kvinder bedre orgasmer

Smarte teknikker og store ting i bukserne er ikke lig med glade kvinder på lagnet. Det er i stedet et spørgsmål om materialistiske og personlige kendetegn.   

Hvor ofte kvinder får orgasme som følge af samleje er forbundet med deres partners indkomst, selvtillid og udseende. 

Læs også: Den nøgne sandhed: Derfor synes mænd, at gravide er topsexede

Sådan lyder konklusionen i et nyt, opsigtsvækkende, amerikansk studie, der har undersøgt, om orgasmeintensitet, -hyppighed og seksuel tilfredsstillelse er bestemt af kvindens valg af partner. Det skriver Daily Mail.

Undersøgelsen, som er lavet af psykologen George Gallup og hans kollegaer fra University at Albany i New York, er baseret på kvindelige college-studerende, der er i et forhold. Kvinderne angav, hvor ofte de de fik orgasme under sex, og disse svar blev holdt op mod deres partners indkomst, selvsikkerhed og tiltrækningskraft.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

George Gallup er også nået frem til en anden vigtig konklusion. Nemlig, at når det kommer til orgasmer, er kvalitet bedre end kvantitet. Den seksuelle tilfredsstillelse var i top, når orgasmen var intensiv.

Og det kan også læses ud af undersøgelsen, at kvinder, der tager hul på sexlivet i en ung alder, har flere sexpartnere, oplever flere orgasmer og er mere seksuelt tilfredse med deres partnere. 
 

 

Dagens Gossip