Skønhedsekspert for kendisser giver specielt skønhedstip: Put sæd i ansigtet

Sæd kan bruges til at lave børn, men det kan åbenbart også bruges til at holde huden ung. En skønhedsekspert for kendisser er ude at fortælle om sine skønhedstips, der blandt andet indeholder sæd i ansigtet.

Mange mennesker vil gå ekstreme længder for at holde huden ung og smuk. Der er dog grænser for, hvad man har lyst til at putte i ansigtet, men den grænse rykker sig længere og længere.

Skønhedseksperten Chelsee Lewis, der blandt andet har arbejdet sammen med kendisser som Gwyneth Paltrow, Stella McCartney og Suki Waterhouse, har afsløret nogle af sine skønhedstips, der hjælper med at give huden en ungdommelig glans, og et af de tip indeholder blandt andet sæd.

Læs også

Årets klaphat: Filmede politiet mens han kørte forbi - Blev stoppet med masse af narko på sig

I et eksklusivt interview med bladet Femail, fortæller hun, hvordan sæd i ansigtet kan hjælpe med at forebygge og reducere antallet af rynker.

Brug din partners sæd som en maske

Chelsee Lewis fortæller i interviewet, at sex alene kan være et rigtig godt middel mod at holde huden ung, men at man også kan tage skridtet videre, og lave en decideret ansigtsmaske af sin partners sæd.

Sæd er nemlig fyldt med stoffet, spermin, som er et antioxidant, der kan hjælpe med at reducere rynker, gøre huden mere glat, samt at forebygge akne. Det fortæller Chelsee Leiws, der blandt altså fortæller, at en lille ansigtsmaske lavet af sæd, altså kan gøre huden mere sund at se på.

Hvis man ikke har en partner, der kan levere indholdet til den nye maske, eller hvis man bare helst vil undgå at have sæd i ansigtet, så har skønhedseksperten også andre gode råd til, hvordan man kan holde huden ung.

Hun kommer blandt andet med et andet tip, hvor man fylder en håndvask med koldt vand og tilføjer isterninger. Her skyller man så sit ansigt med det iskolde vand mellem 15 til 20 gange. Derfor putter man make-uppen på.

Det skulle få huden til at føles strammere og mere skinnende at se på, fortæller hun.

Du kan læse flere tips fra eksperten hos Daily Mail.

Læs også

28-årig far havde for vane at knække nakken - Nu har han svært ved at gå

 

Dagens Gossip