Spis dig til vild sex: 5 ting du skal kværne for at få en stivere og større penis

Emil Ryttergaard

356 uger siden

|

21/09/2017
Sundhed
Du kan rent faktisk spise dig til bedre sex! Foto: Shutterstock
Du kan rent faktisk spise dig til bedre sex! Foto: Shutterstock
Du tænker måske, at den enøjede hævner ikke kan blive farligere. Men der tager du fejl, for der findes flere geniale fødevarer, der kan gøre den større og stivere end nogensinde.

Dagens topnyheder

Som mand er det ikke altid, man føler, at ens egen krop slår til. Måske vil man gerne have en fastere numse, en mere markeret brystkasse eller lidt stærkere lår.

Når det kommer til penis, så tænker mange mænd formentlig, at den rynkede fjumrestang ikke kan blive hverken pænere, stivere eller flottere med alderen. Hvordan skulle man kunne gøre noget ved den?

Men det er ikke helt sandt. Faktisk kan man via kosten gøre en del for at sikre sig en soldat, der står ret og solidt, når konen eller kæresten er i det rette humør. Og faktisk kan maden også hjælpe din sæd på vej, hvis dine svømmere er blevet lidt dovne i pungen. 

Der er flere typer af madvarer, der virkelig får din lillemand til stå lige ud i luften, skriver menshealth.com. Her følger fem af de vigtigste - men du kan finde mange flere her.

1. Den sorte redning
Det fjerner spindelvævet og kickstarter de små grå på øverste etage, og du drikker det alligevel hver eneste dag. Kaffe holder din pik oppe, selvom du bliver ældre, viser en undersøgelse foretaget af University of Texas Health Science Center viste i USA.

Lidt mokka hver dag gør tissemanden hård. Foto: Shutterstock

Her deltog 3.700 mænd i undersøgelsen, og de mænd, som drak mellem to og tre kopper kaffe om dagen, havde færre problemer med at få rejsning, end dem der hoppede kaffen over. Det skyldes eftersigende, at koffeinen i kaffen hjælper pulsårene og øger blodcirkulationen i kroppen.

2. Et vitamin, som du helt sikkert ikke får nok af
Der findes et vitamin, som holder tissemanden frisk og frejdig, og det vitamin har bogstavet d. 

En undersøgelse fra Østrig viser, at d-vitamin er med til at drive produktionen af det mandlige kønshormon testosteron, og produktionen af hormonet giver både mere lyst til sex og en hård tæppebanker til at gennemføre akten med.  

Det kræver blot, at du spiser rigeligt med laks, æg (særligt blommen) og mælk.

Får man for lidt d-vitamin, så har det en usund sidegevinst. Et underskud af vitaminet opbygger stoffer i kroppen, der kan hæmme blodcirkulationen, hvilket leder til problemer med potensen.

3. Et par gode nødder
Hvis du er sulten efter snacks, så kan du ligeså godt vænne dig til at spise en masse nødder. Pistacienødder, mandler og valnødder går lige i pungen. En tyrkisk undersøgelse viser, at 17 mænd, der alle led af svigtende potens, oplevede en forbedring af deres potens, sexlyst, evne til at få orgasme og seksuel tilfredsstillelse, da de spise nødder.

Valnødder er godt for klokkeværket og resten af pjorten. Foto: Shutterstock

Nødderne indholder gode aminosyrer, der kan booste kroppens produktion af kvælstofoxid, der også hjælper blodomløbet. Desuden indholder de, ligesom laks, masser af sunde fedtsyrer, der er godt for dit hjerte. Og alt det, der er godt for dit hjerte, er også godt for dit dunkende følehorn.

4. Husk disse frugter
Blåbær er ikke bare det snaskede bær, som nogle gange findes ovenpå kagen i kantinens frokostordning.

De små blå bær er spækket med flavoner, der er fællesbetegnelsen for en række kemiske stoffer, der i den grad giver dig stiv tissemand. Det viser et 10 år langt forsøg foretaget af det amerikanske universitet Harvard.

Her deltog over 25.000 mænd, og de mænd, der spiste frugt med flavoner, led i langt mindre grad af en svigtende rejsning, end dem, der sprang det grønne over.

Flavonerne findes også i jordbær, æbler og citrusfrugter, og de mænd, der også motionerede jævnligt kunne minimere risikoen for en slap tissemand med 21 procent.

5. Alt fra grøntsagsafdelingen holder svømmerne sunde
Hvis du gerne vil stifte familie og have et par unger, så skulle sæden i pungen gerne kunne levere. Men det bliver svært, hvis ikke du får nok c-vitamin. 

Forskere fra University of Texas Medical Branch opdelte 75 mænd, alle rygere og med en svigtende sædkvalitet i tre grupper.

Her fik to af grupperne forskellige mængder af det populære vitamin, der blandt andet skal findes i appelsiner, peberfrugt, ferskner og spinat, mens den sidste gruppe ikke fik suppleret kosten med ekstra vitamin.  

Peberfrugter giver en god og hård potens. Foto: arkivfoto

Efter fire uger på kostplanen havde to af grupperne, der fik mere c-vitamin i kosten en langt bedre sædproduktion og flere sædceller, end den sidste gruppe, der ikke fik ekstra vitamintilskud.

Det er ikke den eneste, der er godt for potensen, men det er en start, når det kommer til at holde pikken sund.

Hvad du vælger at bruge sådan en stiv fætter til, er op til dig, men hvis du har et af disse stjernetegn, så tænker du i forvejen på sex hele tiden.